Αγία Παρασκευή- Η ομάδα μας

Αγία Παρασκευή – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2021-03-28T19:25:55+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Γιώργος Ζώης

Ο Γιώργος Ζώης  είναι διευθυντής σπουδών  στο ΝΕΟ  φροντιστήριο Αγίας Παρασκευής.  Είναι απόφοιτος Βιοχημείας με μεταπτυχιακές σπουδές  στη Βιοτεχνολογία  και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  (ΜΒΑ). Ανήκει στο δυναμικό  του ομίλου ΝΕΟ Φροντιστήριο  από το 2007  διδάσκοντας Βιολογία σε πολλά παραρτήματα του ομίλου  καθώς και είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του φροντιστηριακού βιβλίου της Βιολογίας.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Άννα Νταβάκη – Φιλόλογος

Φιλόλογος με 15ετή εμπειρία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου). Απόφοιτος της Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος πιστοποίησης 9μηνου σεμιναρίου με τίτλο “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση” του Πανεπιστημίου Αιγαίου και φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό τμήμα του ΕΑΠ “Σύγχρονες τάσεις της γλωσσολογίας για εκπαιδευτικούς”.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Νταρίδης Ιωάννης – Φιλόλογος

Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής, του τμήματος Ιστορίας.

Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία (ΕΚΠΑ) και κατάρτιση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.

Από το 2010 αποτελεί έναν εκ των διευθυντών σπουδών του Νέου φροντιστηρίου Πλ. Αμερικής και από το 2018 έως το 2020 του Νέου Φροντιστηρίου στο Αιγάλεω. Από το καλοκαίρι του 2020 είναι διευθυντής σπουδών και καθηγητής στο Νέο φροντιστήριο Αγίας Παρασκευής, ενώ έχει προϋπηρεσία 17 ετών συνεργαζόμενος με φροντιστηριακές μονάδες.

Διατελεί, επίσης, κατά το έτη 2019-2021 υπεύθυνος θεωρητικών σπουδών του ομίλου «φροντιστήρια Νέο». Συνετέλεσε στη συγγραφή και στην επιμέλεια όλων των νέων φροντιστηριακών βοηθημάτων της θεωρητικής.

Εξειδίκευσή του – εκτός της ιστορίας – η διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Τσιλιβή Φωτεινή – Χημικός

Απόφοιτος Χημικός, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιακή εργασία με θέμα “Υδρογόνωση του ελαϊκού μεθυλεστέρα με χρήση υδατοδιαλυτών καταλυτών Rh/TPPTS σε υδατικά/οργανικά διφασικά συστήματα υπό ήπιες συνθήκες ”, τομέας Βιομηχανικής Χημείας. Τα τελευταία δέκα χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης, στην διδασκαλία της Χημείας και στην προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Μποφάκου – Φιλόλογος

Είμαι απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του τμήματος ελληνικής φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω προυπηρεσία 15 ετών με εξειδίκευση στη διδασκαλία των μαθημάτων των αρχαίων ελληνικών και λατινικών.

Έχω παρακολουθήσει προγράμματα με αντικείμενο μελέτης τις μαθησιακές δυσκολίες. Κατέχω πιστοποίηση από σεμινάρια με θέμα τη γλωσσολογία, τη συναισθηματική νοημοσύνη και το ανθρώπινο δυναμικό στην εργασία. Έχω αποκτήσει πιστοποίηση ECDL για χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κανελλόπουλος – Μαθηματικός

Διοικητικό Προσωπικό