Άγιος Ιερόθεος- Η ομάδα μας

Άγιος Ιερόθεος – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-03-08T16:25:21+02:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Ντάφος Στέφανος – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας με 22 έτη προϋπηρεσία στον κλάδο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης με εξειδίκευση στο μάθημα των λατινικών. Υπεύθυνος των Ανθρωπιστικών σπουδών στο παράρτημα μας.

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Ντάφος Τάκης – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών Αθήνας.  Δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης τα τελευταία 23 χρόνια. Είναι Υπεύθυνος Θετικών Σπουδών στα παραρτήματα Πετρούπολης, Αγίου Ιεροθέου και Κηπούπολης καθώς και Υπεύθυνος Ποιότητας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΝΕΟ.

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Γιαπουτζής Κυριάκος  – Χημικός

 

Έχει σπουδάσει Χημεία στη Σχολή θετικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι ο υπεύθυνος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Χημείας Α΄ Λυκείου που διανέμεται στους μαθητές του ομίλου Νέο και μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Χημείας Προσανατολισμού Γ ΄ Λυκείου. Καθηγητής στον όμιλο Νέο από το 2002, με 15ετή εμπειρία διδασκαλίας των μαθημάτων Χημείας (Α΄ Λυκείου, Β΄ Λυκείου Γενικής παιδείας και προσανατολισμού και Γ΄ λυκείου Χημεία Προσανατολισμού).

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Καραγγέλης Κώστας – Μαθηματικός

 

Απόφοιτος  του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με προπτυχιακή ειδίκευση στην Διδακτική των Μαθηματικών. Μέλος του ομίλου ΝΕΟ από το 1998 ως μαθητής και από το 2004 ως καθηγητής. Συμμετείχε στην συγγραφική ομάδα του φροντιστηριακού βιβλίου Μαθηματικών Προσανατολισμού Β΄ Λυκείου που διανέμει ο όμιλος στους μαθητές του. Μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με συμμετοχή στα ετήσια Πανελλήνια Συνέδρια Μαθηματικής Παιδείας από το 2006 μέχρι σήμερα.

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Ξιφάρη Δήμητρα – Φιλόλογος

 

Απόφοιτη του Ιονίου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ’ Λυκείου που διανέμεται στους μαθητές του Ομίλου Νέο. Καθηγήτρια στον Όμιλο Νέο από το 2003 με 15ετή εμπειρία διδασκαλίας των μαθημάτων Νεοελληνικής Γλώσσας (Β’ και Γ’ λυκείου). Υπεύθυνη σπουδών στο παράρτημα μας από το 2017.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Παύλου Αντώνης – Φιλόλογος

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στη Νεότερη Ευρωπαϊκή Ιστορία και τη Δημιουργική Γραφή. Από το 1989, διδάσκει το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας. Καθηγητής στο φροντιστήριο ΝΕΟ από το 1998. Στο συγγραφικό του έργο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται βιβλία σχετικά με τα αντικείμενα της διδασκαλίας του: Νεοελληνική Γλώσσα Γ Λυκείου (τόμοι Ι – ΙΙ), Νεοελληνική Γλώσσα Β Λυκείου (τόμος Ι), Ανθολόγιο παραθεμάτων για τη διδασκαλία της Ιστορίας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών (τόμοι Ι – ΙΙ – ΙΙΙ).

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Βατζάκα Μπέττυ – Φιλόλογος

Απόφοιτη του τομέα Γλωσσολογίας του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων: Συντακτικό Αρχαίων Ελληνικών, Ασκήσεις Γραμματικής και Συντακτικού για Β’ και Γ’ Λυκείου του ομίλου ΝΕΟ. Καθηγήτρια στο ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ από το 2008 στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών Προσανατολισμού Β’ και Γ’ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σταμούλη Χριστίνα – Φιλόλογος

Μαθήτρια του Φροντιστηρίου ΝΕΟ. Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Γραμματικής των Αρχαίων Προσανατολισμού για την Β’ και Γ’ Λυκείου. Καθηγήτρια στον όμιλο ΝΕΟ από το 2009 με εμπειρία στη διδασκαλία του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών (Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου)

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κατσιουλέρη Δάφνη – Φιλόλογος

Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Κάτοχος πτυχίου Νοηματικής Γλώσσας του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών. Καθηγήτρια στον όμιλο ΝΕΟ από το 2012 με εμπειρία διδασκαλίας στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας στις τάξεις  Γυμνασίου και Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ράβδου Μαρία – Μαθηματικός

Απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Διδακτική των Μαθηματικών. Συνεργάζεται με τον Όμιλο ΝΕΟ από το 2016. Παρευρίσκεται σε συνέδρια της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας καθώς και σε επιμορφωτικά σεμινάρια μέχρι και σήμερα. Διαθέτει προσωπικό συγγραφικό αρχείο σημειώσεων και έχει συμμετάσχει σε διάφορες συγγραφικές ομάδες.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Πλακιά Άννα – Οικονομολόγος

Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με την φροντιστηριακή εκπαίδευση τα τελευταία  22  χρόνια. Παράλληλα με την διδασκαλία σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης είχε και 3ετή προϋπηρεσία διδασκαλίας Μικροοικονομίας, Μακροοικονομίας, Marketing και Κοινωνιολογίας στo Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο  “Economist”. Διαθέτει ειδίκευση την διδασκαλία του ΑΟΘ και του ΑΟΔΕ  Ενιαίου Λυκείου  καθώς και του ΕΠΑΛ. Κατέχει προσωπικό αρχείο σημειώσεων τόσο στο ΑΟΘ όσο και στο ΑΟΔΕ. Συνεργάζεται με τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΝΕΟ  επί 16 συναπτά έτη και είναι υπεύθυνη σπουδών στο παράρτημα της Ζωοδόχου Πηγής – Παλατιανής.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σταυρίδης Δημήτρης – Καθηγητής Πληροφορικής

Αριστούχος του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Κάτοχος Master με τίτλο ” Msc. Computer systems – technology management”. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ΙΙΕΚ της χώρας έχοντας ηγηθεί του τομέα της πληροφορικής. Διδάσκει ως εργαστηριακός συνεργάτης στο εργαστηριο δικτύων Η/Υ της ΑΣΠΑΙΤΕ. Συνεργάζεται με τον Όμιλο ΝΕΟ από το 2014 διδάσκοντας προγραμματισμό Η/Υ  και μαθήματα ειδικοτήτων ΕΠΑΛ στη Β’ και Γ’ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κυτρίδης Βελισσάριος – Βιολόγος

Έχει σπουδάσει Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Νοσηλευτική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει διδακτορικό στη Βιολογία ενώ παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου  Βιολογίας Γ’ Λυκείου του Ομίλου Νέο. Ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΝΕΟ από το 2009, με εμπειρία διδασκαλίας των μαθημάτων βιολογίας Β’ και Γ’ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Δημόπουλος Βασίλης  – Φυσικός

Έχει σπουδάσει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων Φυσικής Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου και Φυσικής Α’ Λυκείου που διανέμεται στους μαθητές του Ομίλου Νέο. Διδάσκει στα φροντιστήρια μας από το 2008 με 10ετή εμπειρία στα μαθήματα Φυσικής Β’ και Γ’ Λυκείου προσανατολισμού.

Διοικητικό Προσωπικό

Ευσταθοπούλου Βάσω – Γραμματειακή Υποστήριξη

Μαθήτρια του Νέου Φροντιστηρίου στο παράρτημα του Αγίου Ιεροθέου από το 2004 έως το 2006.  Απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με σπουδές στο τμήμα Κοινωνολογίας. Μέλος της γραμματειακής υποστήριξης από το 2006.