Αιγάλεω - Η ομάδα μας

Αιγάλεω – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2018-11-23T00:50:58+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΝταρίδηςΙωάννης

Νταρίδης Ιωάννης – Φιλόλογος

Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής, του τμήματος Ιστορίας. Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία (ΕΚΠΑ) και κατάρτιση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.

Από το 2010 αποτελεί έναν εκ των διευθυντών σπουδών του Νέου φροντιστηρίου Πλ. Αμερικής και από το 2018 του Νέου Φροντιστηρίου στο Αιγάλεω, ενώ έχει προϋπηρεσία 15 ετών συνεργαζόμενος με φροντιστηριακές μονάδες. Εξειδίκευσή του – εκτός της ιστορίας – η διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας, για την οποία έχει συγγράψει πολλάκις τα φροντιστηριακά βιβλία του ομίλου.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Κρινής Γιώργος- Μαθηματικός

Αποφοίτησε από το μαθηματικό τμήμα του πανεπιστημίου Πατρών το 1984.

Ξεκίνησε να διδάσκει το 1985 στο φροντιστήριο Μ.Ε. «Κρινή» και από το 1992 στο φροντιστήριο Μ.Ε. «Μέθοδος».

Από το 1993 εισήλθε στον όμιλο φροντιστηρίων  «ΝΕΟ» και έχει εργασθεί με απόλυτη επιτυχία στα παραρτήματα Ιλίου,Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων, Πετρούπολης, Καματερού, Ν. Φιλαδέλφειας, Αγίου Ιεροθέου.

Το 2013 παρακολούθησε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «ψηφιακή εκπαίδευση».

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Ρόκας Σεραφείμ – Φυσικός

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας (Διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Ιστορία και την Φιλοσοφία των Επιστημών και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) με τη συνεργασία του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τομέα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και Δικαίου της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου). 10 χρόνια διδασκαλίας Φυσικής σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Σοφία Αλαφογιάννη – Χημικός

Χημικός ΕΚΠΑ, και κάτοχος MASTER στα παιδαγωγικά. Εργάστηκε σαν καθηγήτρια εφαρμογών στην ΑΣΠΑΙΤΕ για 15 χρόνια. Είναι καθηγήτρια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης για 15 χρόνια.

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Μαυροειδή Ελένη – Φιλόλογος

Απόφοιτη Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό λίαν καλώς. Διαθέτει δεκαετή πείρα στο χώρο της παράδοσης φιλολογικών μαθημάτων στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στο δημόσιο στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει συμμετάσχει  σε πολυάριθμα επιμορφωτικά σεμινάρια με αντικείμενο τη διδασκαλία της ελληνικής και της αρχαίας γλώσσας, αλλά και την ψυχολογία παιδιών και εφήβων. Αξιοσημείωτη είναι και η συμβολή της στη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά, σε συνεργασία με διάφορους δήμους της Αττικής.

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Πένυ Σαντοριναίου

Πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ, Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ), κάτοχος του Proficiency (universityofMichigan) της αγγλικής γλώσσας και του διπλώματος ECDLExpert. Παρακολούθηση σεμιναρίων σχετικά με τις Μαθησιακές Δυσκολίες και κυρίως Δυσλεξία και Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ). Εθελοντική εργασία ως καθηγητής μαθηματικών στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Περιστερίου. Οκταετής εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων μαθηματικών

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Σέβη Δριμαροπούλου

Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών . Το 2013 ολοκλήρωσε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα » Η φιλοσοφία του νου»  στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Το 2014 συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διδακτικής, μαθησιακών δυσκολιών και δυσλεξίας (αξιολόγηση νοητικών δομών, βασισμένη στη θεωρία νοητικής εξέλιξης J.Piaget). Το 2013 δημιούργησε την εκπαιδευτική σελίδα filologikigonia.gr με χρήσιμο φιλολογικό και εκπαιδευτικό υλικό. Από το 2013 εργάζεται ως φιλόλογος στον ιδιωτικό τομέα σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου. Παράλληλα, ασχολείται με την προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα, Πειραματικά και Ιδιωτικά σχολεία.

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Νίκος Πρωτόπαπας

Γεννήθηκα στην Αθήνα, εισήλθα το 1999 στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησα το 2004. Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο στην κατεύθυνση της Ωκεανογραφίας Θαλάσσιας Βιολογίας. Ως υποψήφιος διδάκτορας συμμετείχα στην διδασκαλία των εργαστηρίων στους προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Βιολογίας. Παράλληλα συνέχισα τις σπουδές σε άλλο αντικείμενο και αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών .Πιστεύοντας ότι η Βιολογία είναι ένα συναρπαστικό αντικείμενο για να το διδάσκεις ασχολούμαι συστηματικά με την προετοιμασία υποψηφίων στο μάθημα της Βιολογίας Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Ιγνάτιος Βουρβούλιας – Οικονομολόγος

Ο Ιγνάτιος Βουρβούλιας έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών της ΑΣΟΕΕ, (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Έχει λάβει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάζεται επί σειρά ετών σε κεντρικά Φροντιστήρια διδάσκοντας τα μαθήματα των «Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών» και των «Αρχών Οικονομικής Θεωρίας»

Έχει συγγράψει βιβλίο για το μάθημα των «Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών» (εκδόσεις Λιβάνη)

Επί σειρά ετών δημοσίευε προτεινόμενα θέματα στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ»

Νέο Φροντιστήριο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Δρακοπαναγιωτάκη Ευγενία – Φιλόλογος

Η Δρακοπαναγιωτάκη  Ευγενία έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης με εξειδίκευση στην αγωγή των παιδιών. Έχει εξειδικευτεί στην Παιδοψυχολογία, Συμβουλευτική ψυχολογία γονέων, παιδιών και εφήβων, στη διερεύνηση μαθησιακών δυσκολιών, στην ειδική αγωγή καθώς και στον επαγγελματικό προσανατολισμό εφήβων και ενηλίκων. Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει το ρόλο του Εκπαιδευτικού Συμβούλου – καθηγητή σε όλες τις τάξεις τουγυμνασίου και λυκείου. Ταυτόχρονα, αρθρογραφεί στο προσωπικό της sitewww.epidosh.gr.Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως φιλόλογος σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Αττικής όπου έχει αναλάβει την προετοιμασία των μαθητών όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείουδιδάσκοντας:

 • αρχαίων ελληνικών κατεύθυνσης Β,Γ λυκείου (γνωστό καιάγνωστο),
 • ιστορία Γ λυκείου ανθρωπιστικών σπουδών,
 • έκφρασης- έκθεσηςΒ, Γλυκείου,
 • αρχαίων ελληνικών Αλυκείου,
 • έκφρασης -έκθεσης Αλυκείου,
 • νεοελληνικής γλώσσας σε Α.Β.Γ λυκείου(ΕΠΑΛ),
 • αρχαίων ελληνικών, νέων ελληνικών &νεοελληνικής λογοτεχνίας Α,Β,Γ γυμνασίου
 

Διοικητικό Προσωπικό