Αιγάλεω - Η ομάδα μας

Αιγάλεω – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2018-10-14T19:46:42+00:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο  Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΝταρίδηςΙωάννης

Νταρίδης Ιωάννης – Φιλόλογος

Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής, του τμήματος Ιστορίας. Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία (ΕΚΠΑ) και κατάρτιση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.

Από το 2010 αποτελεί έναν εκ των διευθυντών σπουδών του Νέου φροντιστηρίου Πλ. Αμερικής και από το 2018 του Νέου Φροντιστηρίου στο Αιγάλεω, ενώ έχει προϋπηρεσία 15 ετών συνεργαζόμενος με φροντιστηριακές μονάδες. Εξειδίκευσή του – εκτός της ιστορίας – η διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας, για την οποία έχει συγγράψει πολλάκις τα φροντιστηριακά βιβλία του ομίλου.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο  Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Ρόκας Σεραφείμ – Φυσικός

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας (Διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Ιστορία και την Φιλοσοφία των Επιστημών και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) με τη συνεργασία του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τομέα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και Δικαίου της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου). 10 χρόνια διδασκαλίας Φυσικής σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο  Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Σοφία Αλαφογιάννη – Χημικός

Χημικός ΕΚΠΑ, και κάτοχος MASTER στα παιδαγωγικά. Εργάστηκε σαν καθηγήτρια εφαρμογών στην ΑΣΠΑΙΤΕ για 15 χρόνια. Είναι καθηγήτρια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης για 15 χρόνια.

Νέο Φροντιστήριο  Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Μαυροειδή Ελένη – Φιλόλογος

Απόφοιτη Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό λίαν καλώς. Διαθέτει δεκαετή πείρα στο χώρο της παράδοσης φιλολογικών μαθημάτων στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στο δημόσιο στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει συμμετάσχει  σε πολυάριθμα επιμορφωτικά σεμινάρια με αντικείμενο τη διδασκαλία της ελληνικής και της αρχαίας γλώσσας, αλλά και την ψυχολογία παιδιών και εφήβων. Αξιοσημείωτη είναι και η συμβολή της στη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά, σε συνεργασία με διάφορους δήμους της Αττικής.

Νέο Φροντιστήριο  Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
ΌνομαΕιδικότητα

Πένυ Σαντοριναίου

Πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ, Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ), κάτοχος του Proficiency (universityofMichigan) της αγγλικής γλώσσας και του διπλώματος ECDLExpert. Παρακολούθηση σεμιναρίων σχετικά με τις Μαθησιακές Δυσκολίες και κυρίως Δυσλεξία και Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ). Εθελοντική εργασία ως καθηγητής μαθηματικών στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Περιστερίου. Οκταετής εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων μαθηματικών

Διοικητικό Προσωπικό