Αιγάλεω - Η ομάδα μας

Αιγάλεω – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-10-09T17:22:27+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
ΝταρίδηςΙωάννης

Νταρίδης Ιωάννης – Φιλόλογος

Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής, του τμήματος Ιστορίας. Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία (ΕΚΠΑ) και κατάρτιση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.

Από το 2010 αποτελεί έναν εκ των διευθυντών σπουδών του Νέου φροντιστηρίου Πλ. Αμερικής και από το 2018 του Νέου Φροντιστηρίου στο Αιγάλεω, ενώ έχει προϋπηρεσία 15 ετών συνεργαζόμενος με φροντιστηριακές μονάδες. Εξειδίκευσή του – εκτός της ιστορίας – η διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας, για την οποία έχει συγγράψει πολλάκις τα φροντιστηριακά βιβλία του ομίλου.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Νίκος Πρωτόπαπας

Γεννήθηκα στην Αθήνα, εισήλθα το 1999 στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησα το 2004. Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο στην κατεύθυνση της Ωκεανογραφίας Θαλάσσιας Βιολογίας. Ως υποψήφιος διδάκτορας συμμετείχα στην διδασκαλία των εργαστηρίων στους προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Βιολογίας. Παράλληλα συνέχισα τις σπουδές σε άλλο αντικείμενο και αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών .Πιστεύοντας ότι η Βιολογία είναι ένα συναρπαστικό αντικείμενο για να το διδάσκεις ασχολούμαι συστηματικά με την προετοιμασία υποψηφίων στο μάθημα της Βιολογίας Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Νέο Φροντιστήριο
Γεωργία Παπουτσάκη

Παπουτσάκη Γεωργία – Μαθηματικός

Απόφοιτη του Τμήματος Μαθηματικών, της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με πολυετή εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Διαθέτει προσωπικό εκπαιδευτικό υλικό σημειώσεων και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή φροντιστηριακών βιβλίων.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ρόκας Σεραφείμ – Φυσικός

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας (Διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Ιστορία και την Φιλοσοφία των Επιστημών και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) με τη συνεργασία του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τομέα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και Δικαίου της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου). 10 χρόνια διδασκαλίας Φυσικής σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ιγνάτιος Βουρβούλιας – Οικονομολόγος

Ο Ιγνάτιος Βουρβούλιας έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών της ΑΣΟΕΕ, (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Έχει λάβει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάζεται επί σειρά ετών σε κεντρικά Φροντιστήρια διδάσκοντας τα μαθήματα των «Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών» και των «Αρχών Οικονομικής Θεωρίας»

Έχει συγγράψει βιβλίο για το μάθημα των «Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών» (εκδόσεις Λιβάνη)

Επί σειρά ετών δημοσίευε προτεινόμενα θέματα στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ»

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Μαυροειδή Ελένη – Φιλόλογος

Απόφοιτη Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό λίαν καλώς. Διαθέτει δεκαετή πείρα στο χώρο της παράδοσης φιλολογικών μαθημάτων στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στο δημόσιο στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει συμμετάσχει  σε πολυάριθμα επιμορφωτικά σεμινάρια με αντικείμενο τη διδασκαλία της ελληνικής και της αρχαίας γλώσσας, αλλά και την ψυχολογία παιδιών και εφήβων. Αξιοσημείωτη είναι και η συμβολή της στη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά, σε συνεργασία με διάφορους δήμους της Αττικής.

Νέο Φροντιστήριο
Χασαλεύρης Αθανάσιος

Χασαλεύρης Αθανάσιος – Μαθηματικός

Απόφοιτος του Τμήματος μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Καθηγητής Μαθηματικών μέσης εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα Γυμνασίου και Λυκείου με πείρα και στην παράδοση μαθηματικών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2014. Εργάζεται στα φροντιστήρια ‘ΝΕΟ’ Αιγαλεω και ‘ΝΕΟ’ Σεπολίων.

Διοικητικό Προσωπικό