Άνω Πατήσια - Η ομάδα μας

Άνω Πατήσια – Η ομάδα μας 2018-11-04T01:56:46+02:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Αντώνης ΚαλούδηςΦιλόλογος

Αντώνης Καλούδης – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής, του τμήματος Κλασσικής φιλολογίας.Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.

Έχει προϋπηρεσία 25 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών. Έχει συγγράψει φροντιστηριακά βιβλία και έχει δημοσιεύσει αρθρα εκπαιδευτικού περιεχομένου στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
Βασίλης Τσίμος Μαθηματικός

Βασίλης Τσίμος – Μαθηματικός

Είμαι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τμήματος Μαθηματικών με κατεύθυνση τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και ειδίκευση στη Διδακτική των Μαθηματικών.
Συμμετέχω στη συγγραφική ομάδα των βιβλίων Άλγεβρας Α’ Λυκείου, Β’ Λυκείου και Μαθηματικών Προσανατολισμού Β’ Λυκείου των Φροντιστηριακών βιβλίων του Νέου Φροντιστηρίου.

Καθηγητής στο Νέο Φροντιστήριο από το 2004.

Νέο Φροντιστήριο
Γιώργος ΠοθητάκηςΦυσικός

Γιώργος Ποθητάκης – Φυσικός

Καθηγητής Φυσικής, με 11ετή εμπειρία διδασκαλίας σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην Αστροφυσική.Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον τομέα Αστροφυσικής Αστρονομίας και Μηχανικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Καθηγητής στο Νέο Φροντιστήριο από το 2007.​​
Νέο Φροντιστήριο
Σπύρος ΘεοχάρηςΦιλόλογος

Σπύρος Θεοχάρης – Φιλόλογος

Θεοχάρης Σπύρος. Καθηγητής Ιστορίας, απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας (κατεύθυνση Ιστορίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από τη σχολή ΚΕΠΑ. Κατέχει πτυχίο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με σπουδές δυο ετών στον
Εκπαιδευτικό όμιλο Ακμή.
Το 2013 παρακολούθησε επιτυχώς Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης με τίτλο Ψηφιακή Εκπαίδευση. Σπουδές σε μεταπτυχιακό
επίπεδο του προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Ελληνικού  Ανοικτού Πανεπιστημίου. Καθηγητής στο νέο από το 2003.

Νέο Φροντιστήριο
Ειρήνη ΤσίμουΦιλόλογος

Ειρήνη Τσίμου – Φιλόλογος

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφικής Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση την Ψυχολογία. Έχω παρακολουθήσει το ετήσιο πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την Ειδική Αγωγή, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Δυσλεξία παιδιών και εφήβων. Καθηγήτρια στο Νέο από το 2008.

Νέο Φροντιστήριο
Έφη ΤσιώληΦιλόλογος

Έφη Τσιώλη – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με κατεύθυνση Κλασσικής Φιλολογίας.
Είχε τη διεύθυνση Φροντιστηρίου Φιλολογικών μαθημάτων στο Νομό Κέρκυρας, όπου και δίδασκε. (1996-2003).
Είναι καθηγήτρια στο Νέο Φροντιστήριο από το 2004.
Νέο Φροντιστήριο
Κούνος ΛουκάςΦιλόλογος

Κούνος Λουκάς – Φιλόλογος

Υπεύθυνος Σπουδών για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, μέλος της συγγραφικής ομάδας των φροντιστηριακών εκδόσεων και της επιτροπής θεμάτων στο ΝΕΟ Φροντιστήριο. Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατεύθυνση Βυζαντινή και Νεοελληνική Φιλολογία. Πιστοποίηση από σεμινάρια με αντικείμενο τις μαθησιακές δυδκολίες, την ανίχνευση και τους τρόπους σχεδιασμού εκπαιδευτικού προγράμματος παρέμβασης. Παρακολούθηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με αντικείμενο την Ψηφιακή Εκπαίδευση στα πλαίσια του προγράμματος «Ανάπτυξη Δυναμικού». Απασχόληση στα παραρτήματα Πατησίων και Ιλίου του Φροντιστηρίου «ΝΕΟ» από το 2004.
Νέο Φροντιστήριο
Γιώτα Παππά Βιολόγος

Γιώτα Παππά – Βιολόγος

Είναι απόφοιτος τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου της Αγγλίας (BSc in Biology, University of Sussex at Brighton, U.K.) και επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, στον τομέα της Βιοτεχνολογίας, ομοίως Αγγλικού Πανεπιστημίου (MSc in Biotechnology, University of Essex, at Colchester, U.K.) Καθηγήτρια στο ΝΕΟ από το 2002, με 15ετή εμπειρία διδασκαλίας των μαθημάτων Βιολογίας (Προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας) του ΓΕΛ και μαθημάτων ειδικότητας του ΕΠΑΛ (Ανατομία-Φυσιολογία, Υγιεινή, Παθολογία, Αιματολογία).
Νέο Φροντιστήριο
Κανακάκης Γιώργος Μαθηματικός

Γιώργος Κανακάκης – Μαθηματικός

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης με 20ετή εμπειρία διδασκαλίας σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Πιστοποίηση από σεμινάρια για “Ψηφιακή Εκπαίδευση” και “Δημιουργική Διδασκαλία”. Εργάζεται στο Νέο φροντιστήριο από το 2003.

Διοικητικό Προσωπικό