Χαλάνδρι - Η ομάδα μας

Κάτω Χαλάνδρι – Η ομάδα μας 2021-04-27T13:23:41+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο

Πήχας Νεκτάριος – Φιλόλογος

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακό Φιλοσοφίας του Ε.Κ.Π.Α. Διδάσκει τα τελευταία 9 χρόνια με ειδίκευση στην Έκθεση-Ανάπτυξη Λόγου και την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με τη σχέση Φιλοσοφίας και Λογοτεχνίας. Είναι κάτοχος πτυχίου γλωσσομάθειας της Αγγλικής και Γερμανικής. Έχει επιμεληθεί και συγγράψει σχολικά βοηθήματα (Αρχαίων Ελληνικών και Νεοελληνικής Γλώσσας, προετοιμασίας για τα ΠΡΟΤΥΠΑ και Λατινικών).

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο

Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος – Φυσικός

Είναι απόφοιτος της Σχολής Θετικών Επιστημών (Τμήμα Φυσικής), του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με εξειδίκευση στη Φυσική Επιφανειών (τεχνικές υπερυψηλού κενού). Έχει 17ετή εμπειρία διδασκαλίας στα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας.
Νέο Φροντιστήριο

Βαγγέλης Παππάς – Μαθηματικός

Καθηγητής Μαθηματικών, απόφοιτος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών της σχολής Θετικών Επιστημών. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδίκευση στην Ειδική (Ενιαία) Εκπαίδευση.  Έχει παρακολουθήσει το ετήσιο πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την εκπαίδευση εφήβων με Μαθησιακές Δυσκολίες. Διδάσκει από το 2013 σε επίπεδο δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Νέο Φροντιστήριο

Άννα Μιχαλοπούλου – Φιλόλογος

Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Μουσειακές Σπουδές. Διαθέτει 10ετή εμπειρία στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων και στην προετοιμασία για εισαγωγή σε Πρότυπα και Ιδιωτικά σχολεία. Έχει επίσης παρακολουθήσει πιστοποιημένο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Ειδικεύεται στη διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας. Διαθέτει επίσης πτυχία γλωσσομάθειας της Αγγλικής, της Ιταλικής και της Γαλλικής Γλώσσας.