50 Χρόνια "Νέο Φροντιστήριο"

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Νέου φροντιστηρίου 2018-03-02T18:00:26+02:00

Νέο Φροντιστήριο

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Νέου φροντιστηρίου!

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, η επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του Νέου Φροντιστηρίου στην αίθουσα δεξιώσεων του Golf Gardens Γλυφάδας. Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένο ολόκληρο το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Ομίλου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης πήρε το λόγο η κα Μάιρα Σκαλτσά, σύζυγος του εκλιπόντος  Διονυσίου-Θωμά Κόλλια, υιού του ιδρυτή κου Νικολάου Κόλλια, που συγκίνησε με την ομιλία της αναφερόμενη στο έργο του.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο ιδρυτής του Ομίλου, Διδάκτωρ Ιστορίας κος Νικόλαος Κόλλιας, ο οποίος έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή στη λειτουργία του Φροντιστηρίου από την ίδρυση του στις 3 Ιανουαρίου 1968 μέχρι και σήμερα.

Ακολούθησε η ομιλία του Διευθυντή του Φροντιστηρίου, κου Δημητρίου Ντάφου, ο οποίος επισήμανε τα ποιοτικά στοιχεία που διαφοροποιούν το Νέο Φροντιστήριο από τον ανταγωνισμό και έθεσε τους στόχους της αναπτυξιακής πορείας του Φροντιστηρίου για τα επόμενα χρόνια.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον κο Ντάφο στην επέκταση δραστηριοποίησης του Ομίλου, μέσω των Κέντρων Μελέτης Homework, στην Κύπρο.
«Η παιδεία ως όραμα και ως πράξη» ήταν το θέμα ομιλίας, που ανέπτυξε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θράκης και πρώην Υπουργός, κος Ιωάννης Πανούσης.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΟΕΦΕ κος Γιάννης Βαφειαδάκης, ο Ομότιμος καθηγητής χειρουργικής, πρώην Διευθυντής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, πρώην πρόεδρος του Κ.Ε.Σ.Υ., πρώην πρόεδρος του Ωνασείου, Επιστημονικός Διευθυντής Ιάσω και του Υγείας Μέλαθρον της Εθνικής Τραπέζης κος Γολεμάτης Βασίλειος και ο καθηγητής του τμήματος επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του ΕΣΡ κος Καραποστόλης.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε με την ομιλία του, ο Νομικός, Πρόεδρος του «Οίκου του Νάυτου», κος Ευάγγελος Αυγουλάς, γνωστός για την κοινωνική του δράση σε θέματα ατόμων με αναπηρία. Στο πλαίσιο της ομιλίας του, εξήρε την κοινωνική δράση και ευαισθησία που έχει επιδείξει το Φροντιστήριο μας, μέσα από τη συνεργασία του με διάφορες κοινωνικές οργανώσεις.

Ακόμη, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Λαμπίρης πρώην καθηγητής Ορθοπεδικής στην Γερμανία και στο Πανεπιστήμιο Πατρών και πρώην Πρόεδρος του ΚΕΣΥ και του Νοσοκομείου Αττικόν και ο καθηγητής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Τσιράκης καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού Βοιωτίας.

Σημαντικό τμήμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση, από τους Υπευθύνους Σπουδών και τους καθηγητές τους, των μαθητών των Φροντιστηρίων μας που αρίστευσαν στις τελευταίες Πανελλήνιες εξετάσεις.

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Νέου φροντιστηρίου!

Το ΝΕΟ Φροντιστήριο συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια αδιάλειπτης & επιτυχούς λειτουργίας, αφού πρωτολειτούργησε το 1968 στο κέντρο της Αθήνας και από την έναρξη της λειτουργίας του αναδείχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή στο χώρο της Φροντιστηριακής εκπαίδευσης.
Με την ευκαιρία αυτή ,την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00πμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας.
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο ιδρυτής του Ομίλου μας κ. Νίκος Κόλλιας και θα ακολουθήσει ομιλία του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Υπουργού κ. Γιάννη Πανούση για θέματα παιδείας.
Στην εκδήλωση μας έχουν προσκληθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων & της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Νέο Φροντιστήριο

Πρόγραμμα Εκδήλωσης: 

Ομιλίες 

 • Καλωσόρισμα
 • Εναρκτήρια ομιλία ιδρυτή Ομίλου κου Νίκου Κόλλια
 • Ομιλία Διευθυντή ομίλου κου Δημήτρη Ντάφου με θέμα “Η ανάπτυξη – δυναμική του Ομίλου”
 • Ομιλία Καθηγητή Παν. Αθηνών, πρώην Πρύτανη του Δημοκρίτειου Παν/μιου και πρώην υπουργού κου Ιωάννη Πανούση με θέμα “Η παιδεία ως όραμα και ως πράξη”
 • Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της ΟΕΦΕ κο Ιωάννη Βαφειαδάκη 
 • Σύντομη ομιλία από το Δικηγόρο και Πρόεδρο του “Οίκου του Ναύτου” κο Ευάγγελο Αυγουλά για θέματα “Κοινωνικής Πολιτικής”

Κοπή Πίτας 

 • Κοπή  Πίτας από τον ιδρυτή του Ομίλου κο Νίκο Κολλια

Βράβευση Μαθητών

 • Έναρξη Βράβευσης
 • Σύντομοι Χαιρετισμοί από Υπεύθυνους Σποδών των Εκπαιδευτηρίων Νέο

Κληρώσεις Δώρων 

 • Έναρξη Κληρώσεων
 • Παράδοση δέκα πρώτων δώρων
 • Κληρώσεις – ανακοίνωση υπόλοιπων νικητών δώρων 

Μουσική

Λήξη Εκδήλωσης 

Νέο Φροντιστήριο

Χορηγοί Εκδήλωσης: