Επαγγελματικός προσανατολισμός 2020-05-13T02:15:37+03:00

Ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού

Νέο Φροντιστήριο

Το νέο φροντιστήριο διοργανώνει και φέτος , όπως και κάθε χρόνο, ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού!

Λόγω των γνωστών έκτακτων συνθηκών, που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας, οι φετινές παρουσιάσεις  θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. 

Οι ημερίδες θα είναι ελεύθερα προσβάσιμες σε όλους, μέσω της εφαρμογής Facebook Live στην κεντρική σελίδα μας στο Facebook.

Οι μαθητές και οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις τις οποίες θα απαντήσουν ζωντανά οι εισηγητές των παρουσιάσεων. 

Πιο συγκεκριμένα σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού Orientum, ετοιμάσαμε μια σειρά τριών παρουσιάσεων οι οποίες καλύπτουν όλες τις ομάδες προσανατολισμού καθώς και τα 4 επιστημονικά πεδία.

Οι παρουσιάσεις αφορούν τους μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου, αλλά και  αυτούς της Γ΄ Γυμνασίου, καθώς η συζήτηση θα επεκταθεί & στις αλλαγές που θα επέλθουν στο Λύκειο με την εφαρμογή της Τράπεζας θεμάτων αλλά και την προσμέτρηση του βαθμού των τριών τάξεων του Λυκείου για τον υπολογισμό του βαθμού πρόσβασης στα ΑΕΙ. 

Οι παρουσιάσεις είναι κατηγοριοποιημένες σε θεματικές ενότητες ανά επιστημονικό πεδίο, ώστε οι μαθητές να μπορούν να παρακολουθήσουν αυτή ή αυτές που τους ενδιαφέρουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 16 Μαϊου και ώρα 16:00 έως 18:00παρουσίαση των σχολών του 2ου και 3ου Επιστημονικού Πεδίου (ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ: ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
Κυριακή 17 ΜαΪου και ώρα 15:00 έως 17:00παρουσίαση των σχολών του 1ου Επιστημονικού Πεδίου (ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ: ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
Κυριακή 17 ΜαΪου και ώρα 17:00 - 19:00 παρουσίαση του 4ου Επιστημονικού Πεδίου (ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ: ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 16 Μαϊου και ώρα 16:00 έως 18:00
παρουσίαση των σχολών του 2ου και 3ου Επιστημονικού Πεδίου (ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ: ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
Κυριακή 17 ΜαΪου και ώρα 15:00 έως 17:00
παρουσίαση των σχολών του 1ου Επιστημονικού Πεδίου (ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ: ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
Κυριακή 17 ΜαΪου και ώρα 17:00 - 19:00
παρουσίαση του 4ου Επιστημονικού Πεδίου (ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ: ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)

Μοναδική προσφορά!!

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ(HORIZON)

Για όσους μαθητές δεν έχουν διαμορφώσει ακόμα σαφή άποψη για τις σπουδές που επιθυμούν να ακολουθήσουν, σε όλα τα εκπαιδευτήρια του ομίλου προσφέρεται δωρεάν το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων horizon, το απόλυτο εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού!

Φόρμα επικοινωνίας