Φιλανθρωπική εκδήλωση “Τραγουδάμε για την αγάπη”

//, Κυψέλη, Νέα ερυθραία/Φιλανθρωπική εκδήλωση “Τραγουδάμε για την αγάπη”

Φιλανθρωπική εκδήλωση “Τραγουδάμε για την αγάπη”

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 η μουσική εκδήλωση «Τραγουδάμε για την Αγάπη» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο που διοργάνωσε το Νέο Φροντιστήριο για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συγκινητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου αφού παραβρέθηκαν πάνω από 500 άτομα που προέρχονταν κυρίως από το Διοικητικό και Εκπαιδευτικό προσωπικό του.
Οι παραβρεθέντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή με την υπέροχη Σοφία Μανουσάκη, τους Αλχημιστές, τα Κίτρινα Ποδήλατα και τον Κωνσταντίνο Καζάκο που έδωσαν ένα ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα που ζέστανε τις καρδιές όλων δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή την εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Στην έναρξη της εκδήλωσης και πριν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χαιρετισμό απηύθυνε ο ιδρυτής του Ομίλου, Διδάκτωρ Ιστορίας κος Νικόλαος Κόλλιας, ο οποίος έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή στη λειτουργία του Φροντιστηρίου από την ίδρυση του στις 3 Ιανουαρίου 1968 μέχρι και σήμερα. Ακολούθησε η ομιλία του Γενικού Διευθυντή του Φροντιστηρίου, κου Δημητρίου Ντάφου, ο οποίος επισήμανε τα ποιοτικά στοιχεία που διαφοροποιούν το Νέο Φροντιστήριο από τον ανταγωνισμό και έθεσε τους στόχους της αναπτυξιακής πορείας του Φροντιστηρίου για τα επόμενα χρόνια αλλά και ανέδειξε τον κοινωνικό χαρακτήρα του Φροντιστηρίου μέσα από τις πολυσχιδείς δράσεις του, που αφορούν την στήριξη ατόμων με αναπηρία, την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού κ.α.
Επίσης έγινε παρουσίαση από τον Παπαδημητρίου Μάνο της υποψηφιότητας του νέου φροντιστηρίου στα ετήσια βραβεία
Education leaders awards 2019 , σε δύο κατηγορίες :
1) επιβράβευση αριστείας
2) καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού

Αφού ακούσαμε εμπνευσμένα λόγια του Βαγγέλη Αυγουλά αλλά και του Γεράσιμου Λιγνού και Γιώργου Σφάλτου, αθλητών των οποίων το νέο φροντιστήριο είναι περήφανος υποστηρικτής στο δρόμο για την παραολυμπιάδα, ακολούθησε βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις από τους καθηγητές τους.

Μέρη των εσόδων διατέθηκαν στο ίδρυμα ανακουφιστικής ιατρικής “Τζένη Καρέζη”

2019-04-18T15:18:35+03:00