Επαγγελματική Υποστήριξη 2018-04-16T13:04:21+03:00

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία του τμήματος ανάπτυξης στο “Νέο Φροντιστήριο” συνοψίζεται στην έκφραση “υπάρχουμε για τους συνεργάτες μας”. Στηριζόμενοι σ΄αυτή την αρχή εδώ και 45 χρόνια βασικό μέλημα μας είναι η επαγγελματική υποστήριξη όλων των συνεργατών

Εταιρική εικόνα

Η μοντέρνα αισθητική είναι το χαρακτηριστικό του “νέου φροντιστηρίου”. Οι χώροι είναι πολύ προσεκτικά διακοσμημένοι με ευχάριστα χρώματα και έπιπλα πολύ λειτουργικά και αναπαυτικά. Τα έντυπα, το λογότυπο και το διαφημιστικό υλικό είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να γίνεται πιο αποτελεσματική η προσέγγιση στο κοινό.
Η διοίκηση του “νέου φροντιστηρίου”, γνωρίζοντας τα αποτελέσματα της σωστής εικόνας έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στο σχεδιασμό της από πολύ εξειδικευμένους συνεργάτες όσο και στην εφαρμογή της

Υποστήριξη Συνεργατών

Ο όμιλος «Νέο Φροντιστήριο» έχει τμήμα υποστήριξης συνεργατών, το οποίο αποτελείται από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη στο χώρο της εκπαίδευσης.Το τμήμα υποστήριξης είναι σε άμεση επικοινωνία με όλους τους συνεργάτες έτσι ώστε να τους κατευθύνουν και να επιλύουν τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Διαφήμιση

Ο όμιλος «Νέο Φροντιστήριο» έχει εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται με την προβολή σε τοπικά και πανελλαδικά μέσα ενώ παράλληλα ασχολείται με το σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας (έντυπα, ταμπέλες, καταχωρήσεις κλπ.)

Εκπαίδευση

Η συνεχής εκπαίδευση του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού είναι τρόπος ζωής στο “νέο φροντιστήριο”. Όλοι εκπαιδεύονται έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις συνεχής αλλαγές και απαιτήσεις της καθημερινότητας. Εδώ δεν υπάρχει μόνο ενιαία εταιρική εικόνα, υπάρχει και τυποποίηση στις διαδικασίες. Ο μαθητής θα πάρει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών σε όποια φροντιστηριακή μονάδα και αν επιλέξει.

Πλεονεκτήματα Διαφημιστικής Προβολής

  • Στοχευμένη τοπική προβολή
  • Χρήση νέων μέσων προβολής
  • Οικονομίες κλίμακος λόγω του μεγάλου όγκου εργασιών για τις 49 φροντιστηριακές μονάδες
  • Social Media
  • Κοινωνική δράση

Γιατί Franchise νέο

  • γιατί στο “νέο φροντιστήριο” είμαστε δίπλα σας
  • σεβόμαστε το συνεργάτη μας
  • το μοντέλο της ανάπτυξής μας στηρίχτηκε στις καλές σχέσεις με τους συνεργάτες μας και όχι σε απόλυτους αριθμούς
  • έχει ηγετική θέση στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης