Nέο Φροντιστήριο: Ημερίδα Franchise 2019

//Nέο Φροντιστήριο: Ημερίδα Franchise 2019
Nέο Φροντιστήριο: Ημερίδα Franchise 2019 2019-02-15T22:22:51+02:00

Tην Κυριακή 17 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα Franchise που περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση του concept αλλά και του Business plan του Νέο Φροντιστηρίου. Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να επενδύσουν στον προνομιακό χώρο της εκπαίδευσης, είτε είναι εκπαιδευτικοί, είτε απλά θέλουν να εμπλακούν επιχειρηματικά.

Το Νέο Φροντιστήριο αποτελεί τον παλαιότερο και μεγαλύτερο φροντιστηριακό οργανισμό της χώρας, αφού ξεκίνησε τη λειτουργία το 1968 στο κέντρο της Αθήνας! Υπολογίζεται, ότι πάνω από 60000 σημερινοί επιστήμονες, πέρασαν από τα θρανία του, όλα αυτά τα χρόνια!

Σήμερα αριθμεί 76 εκπαιδευτικές μονάδες και πιο συγκεκριμένα 47 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και 29 κέντρα μελέτης Homework.

Στα εκπαιδευτήρια αυτά φοιτούν πάνω από 5500 μαθητές και διδάσκουν περίπου 600 εκπαιδευτικοί! Η ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών εξασφαλίζεται από την μέθοδο επιτυχίας “νέο”, που συνοψίζεται στα εξής:

 • Συγκρότηση ομοιογενών και ολιγομελών τμημάτων
 • Προσωπικός υπεύθυνος καθηγητής, μέντορας, ανά μαθητή
 • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που συνοδεύεται από πρακτική άσκηση στο χώρο του φροντιστηρίου
 • Εκδόσεις φροντιστηριακών βιβλίων
 • Συνεχής αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου
 • Επαγγελματικός προσανατολισμός
 • Διαπροσωπική ενημέρωση και επικοινωνία

Το δίκτυο των παραρτημάτων του Νέου Φροντιστηρίου αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς και έχει δυνατότητες ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης. Οι δικαιοδόχοι αντλούν οφέλη από την καταξίωση του καλού ονόματος το οποίο και αυτοί φέρουν ως αντιπρόσωποι του Νέου Φροντιστηρίου επιχειρώντας στα πλαίσια του συστήματος δικαιόχρησης στις περιοχές τους. Βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση χρησιμοποιώντας τη μακροχρόνια πολύτιμη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης καθώς και το σχεδιασμό ξεχωριστών μεθόδων διδασκαλίας οι οποίες εγγυούνται επιτυχία και ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε ξεχωριστά ατομική απαίτηση.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία του τμήματος ανάπτυξης στο “Νέο Φροντιστήριο” συνοψίζεται στην έκφραση “υπάρχουμε για τους συνεργάτες μας”. Στηριζόμενοι σ’ αυτή την αρχή εδώ και 50 χρόνια βασικό μέλημα μας είναι η επαγγελματική υποστήριξη όλων των συνεργατών

Εταιρική εικόνα

Η μοντέρνα αισθητική είναι το χαρακτηριστικό του “νέου φροντιστηρίου”. Οι χώροι είναι πολύ προσεκτικά διακοσμημένοι με ευχάριστα χρώματα και έπιπλα πολύ λειτουργικά και αναπαυτικά. Τα έντυπα, το λογότυπο και το διαφημιστικό υλικό είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να γίνεται πιο αποτελεσματική η προσέγγιση στο κοινό.
Η διοίκηση του “νέου φροντιστηρίου”, γνωρίζοντας τα αποτελέσματα της σωστής εικόνας έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στο σχεδιασμό της από πολύ εξειδικευμένους συνεργάτες όσο και στην εφαρμογή της

Υποστήριξη Συνεργατών

Ο όμιλος «Νέο Φροντιστήριο» έχει τμήμα υποστήριξης συνεργατών, το οποίο αποτελείται από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη στο χώρο της εκπαίδευσης. Το τμήμα υποστήριξης είναι σε άμεση επικοινωνία με όλους τους συνεργάτες έτσι ώστε να τους κατευθύνουν και να επιλύουν τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Διαφήμιση

Ο όμιλος «Νέο Φροντιστήριο» έχει εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται με την προβολή σε τοπικά και πανελλαδικά μέσα ενώ παράλληλα ασχολείται με το σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας (έντυπα, ταμπέλες, καταχωρήσεις κλπ.).

Εκπαίδευση

Η συνεχής εκπαίδευση του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού είναι τρόπος ζωής στο “νέο φροντιστήριο”. Όλοι εκπαιδεύονται έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις συνεχής αλλαγές και απαιτήσεις της καθημερινότητας. Εδώ δεν υπάρχει μόνο ενιαία εταιρική εικόνα, υπάρχει και τυποποίηση στις διαδικασίες. Ο μαθητής θα πάρει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών σε όποια φροντιστηριακή μονάδα και αν επιλέξει.

Πλεονεκτήματα Διαφημιστικής Προβολής

 • Στοχευμένη τοπική προβολή
 • Χρήση νέων μέσων προβολής
 • Οικονομίες κλίμακος λόγω του μεγάλου όγκου εργασιών για τις 49 φροντιστηριακές μονάδες
 • Social Media
 • Κοινωνική δράση

Γιατί Franchise νέο

Το ισχυρότερο και παλαιότερο brand name στο χώρο της εκπαίδευσης

 1. Η πλέον ασφαλής και αξιόπιστη επένδυση στον προνομιακό εκπαιδευτικό τομέα
 2. Εκδόσεις νέο, πάνω από 40 τίτλοι εξειδικευμένων βιβλίων
 3. Συνεχής υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία
 4. Ολοκληρωμένο Marketing Plan
 5. Πανελλαδική κεντρική διαφήμιση
 6. Αποτελεσματική τοπική διαφήμιση
 7. Official site
 8. CRM
 9. Ευρύτατες οικονομίες κλίμακος

Γίνετε και εσείς τώρα ενεργό μέλος στο δίκτυο Franchise και ζήστε την υλοποίηση του εκπαιδευτικού ονείρου!

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Περιοχή Ενδιαφέροντος