Γαλάτσι κέντρο- Η ομάδα μας

Γαλάτσι κέντρο – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-03-20T18:28:08+02:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Αυγερινός ΗλίαςΜαθηματικός

Αυγερινός Ηλίας-Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του
Πανεπιστημίου Πατρών με 25ετή εμπειρία στη διδασκαλία των μαθηματικών. Υπεύθυνος των Θετικών και Οικονομικών Σπουδών στα εκπαιδευτήρια Νέο στο Γαλάτσι.

Νέο Φροντιστήριο
Θεοδώρου ΒασαίληςΦιλόλογος

Θεοδώρου Βασίλης-Φιλόλογος

Γεννήθηκε στην Άρτα. Σπούδασε στο τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1999 εργάζεται στον εκπαιδευτικό όμιλο «Νέο Φροντιστήριο». Το 2003 έγινε υπεύθυνος σπουδών στο εκπαιδευτήριο του Γαλατσίου, το 2014 στο εκπαιδευτήριο του ομίλου στην Κηπούπολη και το 2016 στο Νέο Φροντιστήριο Γαλάτσι Κέντρο. Από το 2010 είναι ακαδημαϊκός υπεύθυνος σπουδών του ομίλου για τη Νεοελληνική Γλώσσα.

Εκδόσεις του ίδιου: – «Σοφοκλέους Αντιγόνη» Ερμηνευτική προσέγγιση, εκδ. Λυχνία, Αθήνα 2003

-Έκφραση Έκθεση Β’, Γ’ Λυκείου, εκδ. Λυχνία, Αθήνα 2010

Νέο Φροντιστήριο
Καραμανή ΣοφίαΦιλόλογος

Καραμανή Σοφία-Φιλόλογος

Απόφοιτη της Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Κλασική Φιλολογία με ειδίκευση στα Αρχαία του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ανήκει στην οικογένεια του Νέο από το 2015. Υπεύθυνη των Ανθρωπιστικών Σπουδών στα εκπαιδευτήρια του Γαλατσίου.

Νέο Φροντιστήριο
Παπαδάκης ΓιώργοςΦυσικός

Παπαδάκης Γιώργος-Φυσικός

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο στη Μετεωρολογία και Φυσική Περιβάλλοντος. Από το 2003 δραστηριοποιείται στον εκπαιδευτικό χώρο των φροντιστηρίων πάνω στο γνωστικό αντικείμενο της Φυσικής. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του Ομίλου “Φροντιστήριο Νέο”.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
Ρουκουνιώτη ΈλεναΦιλόλογος

Ρουκουνιώτη Έλενα-Φιλόλογος

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας. Διαθέτει περαιτέρω ειδίκευση στη διαχείριση μαθησιακών δυσκολιών.

Ανήκει στην οικογένεια του Ομίλου Νέο από το 2003. Διδάσκει Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά.

Είναι συγγραφέας και συντονίστρια της ομάδας εκπόνησης του βιβλίου των Αρχαίων Ελληνικών της Α’ τάξης Γενικού Λυκείου του Ομίλου. Συμμετέχει στην ομάδα συγγραφής και άλλων βιβλίων του Ομίλου Νέο, όπως «Γραμματική της Αρχαίας Ελληνικής», «Ασκήσεις Γραμματικής και Συντακτικού της Αρχαίας Ελληνικής» για την Κατεύθυνση των Ανθρωπιστικών Σπουδών Β’ & Γ’ Γενικού Λυκείου, κ.α.

Νέο Φροντιστήριο
Καραγιάννης Στάθης Χημικός

Καραγιάννης Στάθης-Χημικός

Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κβαντική και Υπολογιστική Χημεία και Διδακτορικού Διπλώματος στη Χημεία με έμφαση στην Υπολογιστική Χημεία. Διδάσκει το μάθημα της Χημείας, διαθέτοντας 12ετή εμπειρία στη διδασκαλία του. Είναι καθηγητής στον όμιλο Νέο από το 2012.
Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κτενιουδάκι Μαρίνη-Φιλόλογος

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού προγράμματος  «Ιστορία της Φιλοσοφίας» του τμήματος Φ.Π.Ψ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζει τις σπουδές της στο κομμάτι του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Μέλος της οικογένειας του ομίλου Νέο από το 2010.
Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Χαϊδεμενάκη Νόνικα-Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις πάνω στη Στατιστική στις Κοινωνικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ψυχολογίας από το University of Toronto και στη Θεωρία Παιγνίων από το Stanford University. Είναι μέλος της οικογένειας Νέο από το 2010.
Νέο Φροντιστήριο
Νικολαράκη ΚάλλιαΦιλόλογος

Νικολαράκη Κάλλια-Φιλόλογος

Απόφοιτος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Κάτοχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική» με κατεύθυνση «Εκπαίδευση Ενηλίκων-Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». Μέλος της οικογένειας του ομίλου Νέο από το Σεπτέμβριο του 2017.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Αμπράζη Βίκυ-Φιλόλογος

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας. Με 21 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων. Είναι μέλος της ομάδας μας από το 2017.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Αναστασοπούλου Κωνσταντίνα-Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με 10ετή εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο και στη διδασκαλία των Μαθηματικών.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
Μαρία ΠαπαδημητρίουΔιοικητικό Προσωπικό

Παπαδημητρίου Μαρία-Γραμματειακή Υποστήριξη

Απόφοιτη της Νοσηλευτικής Σχολής του Ερυθρού Σταυρού. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις καλλιτεχνικές της σπουδές στη ζωγραφική και τη μουσική. Κατέχει 10ετή εμπειρία στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Μέλος της ομάδας από το 2016.