Γαλάτσι - Η ομάδα μας

Γαλάτσι – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-03-08T17:32:46+02:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Θεοδώρου ΒασίληςΘεοδώρου Βασίλης-Φιλόλογος

Θεοδώρου Βασίλειος – Φιλόλογος

Γεννήθηκε στην Άρτα. Σπούδασε στο τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1999 εργάζεται στον εκπαιδευτικό όμιλο «Νέο Φροντιστήριο». Το 2003 έγινε υπεύθυνος σπουδών στο εκπαιδευτήριο του Γαλατσίου, το 2014 στο εκπαιδευτήριο του ομίλου στην Κηπούπολη και το 2016 στο Νέο Φροντιστήριο Γαλάτσι Κέντρο. Από το 2010 είναι ακαδημαϊκός υπεύθυνος σπουδών του ομίλου για τη Νεοελληνική Γλώσσα.

Εκδόσεις του ίδιου: – «Σοφοκλέους Αντιγόνη» Ερμηνευτική προσέγγιση, εκδ. Λυχνία, Αθήνα 2003

-Έκφραση Έκθεση Β’, Γ’ Λυκείου, εκδ. Λυχνία, Αθήνα 2010

Νέο Φροντιστήριο
Αυγερινός ΗλίαςΑυγερινός Ηλίας - Μαθηματικός

Αυγερινός Ηλίας – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του
Πανεπιστημίου Πατρών με 25ετή εμπειρία στη διδασκαλία των μαθηματικών. Υπεύθυνος των Θετικών και Οικονομικών Σπουδών στα εκπαιδευτήρια Νέο στο Γαλάτσι.

Νέο Φροντιστήριο
Βυλλιώτης ΑντώνηςΒυλλιώτης Αντώνης - Βιολόγος/Φυσικός

Βυλλιώτης Αντώνιος – Βιολόγος/Φυσικός

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Άστον στο Μπέρμινγχαμ της Αγγλίας με σπουδές στον τομέα της Εφαρμοσμένης και Ανθρώπινης Βιολογίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Βιοφυσική. Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος με θέμα τη Μοριακή μελέτη παραγόντων που σχετίζονται με θρόμβωση και συσχέτιση τους με κληρονομική προδιάθεση για καρκίνο του στόματος στο εργαστήριο Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της συγγραφικής ομάδας εκπόνησης των βιβλίων Βιολογίας Ομίλου Νέο. Ανήκει στην οικογένεια των Φροντιστηρίων Νέο από το 2004 και είναι Υπεύθυνος Σπουδών στο εκπαιδευτήριο του Γαλατσίου και στα Φροντιστήρια Νέο στη  Θήβα.

Νέο Φροντιστήριο
Καραμανή ΣοφίαΦιλόλογος

 Καραμανή Σοφία – Φιλόλογος

Απόφοιτη της Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Κλασική Φιλολογία με ειδίκευση στα Αρχαία του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ανήκει στην οικογένεια του Νέο από το 2015. Υπεύθυνη των Ανθρωπιστικών Σπουδών στα εκπαιδευτήρια του Γαλατσίου.

Νέο Φροντιστήριο
Παπαδάκης ΓεώργιοςΦυσικός

 Παπαδάκης Γεώργιος – Φυσικός

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο στη Μετεωρολογία και Φυσική Περιβάλλοντος. Από το 2003 δραστηριοποιείται στον εκπαιδευτικό χώρο των φροντιστηρίων πάνω στο γνωστικό αντικείμενο της Φυσικής. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του Ομίλου “Φροντιστήριο Νέο”.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
Ρουκουνιώτη ΈλεναΦιλόλογος

 Ρουκουνιώτη Έλενα – Φιλόλογος

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας. Διαθέτει περαιτέρω ειδίκευση στη διαχείριση μαθησιακών δυσκολιών.

Ανήκει στην οικογένεια του Ομίλου Νέο από το 2003. Διδάσκει Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά.

Είναι συγγραφέας και συντονίστρια της ομάδας εκπόνησης του βιβλίου των Αρχαίων Ελληνικών της Α’ τάξης Γενικού Λυκείου του Ομίλου. Συμμετέχει στην ομάδα συγγραφής και άλλων βιβλίων του Ομίλου Νέο, όπως «Γραμματική της Αρχαίας Ελληνικής», «Ασκήσεις Γραμματικής και Συντακτικού της Αρχαίας Ελληνικής» για την Κατεύθυνση των Ανθρωπιστικών Σπουδών Β’ & Γ’ Γενικού Λυκείου, κ.α.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κτενιουδάκι Μαρίνη – Φιλόλογος

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού προγράμματος  «Ιστορία της Φιλοσοφίας» του τμήματος Φ.Π.Ψ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζει τις σπουδές της στο κομμάτι του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Μέλος της οικογένειας του ομίλου Νέο από το 2010.

Νέο Φροντιστήριο
Καραγιάννης ΣτάθηςΧημικός

Καραγιάννης Στάθης – Διδάκτωρ Χημικός

Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κβαντική και Υπολογιστική Χημεία και Διδακτορικού Διπλώματος στη Χημεία με έμφαση στην Υπολογιστική Χημεία. Διδάσκει το μάθημα της Χημείας, διαθέτοντας 12ετή εμπειρία στη διδασκαλία του. Είναι καθηγητής στον όμιλο Νέο από το 2012.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Χριστοδούλου Χριστόδουλος – Οικονομολόγος

Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ανήκει στην οικογένεια του Νέο από το 2008.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Χαϊδεμενάκη Νόνικα – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις πάνω στη Στατιστική στις Κοινωνικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ψυχολογίας από το University of Toronto και στη Θεωρία Παιγνίων από το Stanford University. Είναι μέλος της οικογένειας Νέο από το 2010.

Νέο Φροντιστήριο
Νικολαράκη ΚάλλιαΦιλόλογος

Νικολαράκη Κάλλια – Φιλόλογος

Απόφοιτος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Κάτοχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική» με κατεύθυνση «Εκπαίδευση Ενηλίκων-Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». Μέλος της οικογένειας του ομίλου Νέο από το Σεπτέμβριο του 2017.
Αμπράζη ΒίκυΦιλόλογος

Αμπράζη Βίκυ – Φιλόλογος

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας. Με 21 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων. Είναι μέλος της ομάδας μας από το 2017.

Αναστασοπούλου ΚωνσταντίναΜαθηματικός

Αναστασοπούλου Κωνσταντίνα – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με 10ετή εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο και στη διδασκαλία των Μαθηματικών.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
Καββαθά ΣόφίαΓραμματειακή Υποστήριξη

 Καββαθά Σοφία –  Γραμματειακή Υποστήριξη

Μαθήτρια του Φροντιστηρίου Νέο στο Γαλάτσι από το 2006 έως το 2010 συνέχισε να είναι στην ομάδα μας στη θέση της Γραμματείας από το 2017 μέχρι και σήμερα. Απόφοιτη του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ειδική Αγωγή με ειδίκευση στα προβλήματα λόγου και γραφής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.