Ίδρυση νέων εκπαιδευτηρίων από τον όμιλο “νέο φροντιστήριο”

//Ίδρυση νέων εκπαιδευτηρίων από τον όμιλο “νέο φροντιστήριο”

Ίδρυση νέων εκπαιδευτηρίων από τον όμιλο “νέο φροντιστήριο”

Νέο Φροντιστήριο

Η διεύθυνση του νέου φροντιστηρίου ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας  11 νέων εκπαιδευτικών κεντρων ,τα οποία αναμένεται απο τη νέα σχολική περίοδο να προσφέρουν στους μαθητές της Ελλάδας & της Κύπρου ,τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους!

Πιο συγκεκριμένα ,από τον Ιούνιο ανοίγουν τις πόρτες τους 2 νέα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στο Αιγάλεω & το Παλαιό Φάληρο.
Ακόμη 6 νεα κέντρα μελέτης homework θα υποδεχτούν από το Σεπτέμβριο τους μαθητές του Δημοτικού & του Γυμνασίου και πιο συγκεκριμένα στα Άνω Πατήσια, στο Ίλιον, στο Περιστέρι ,στη Νίκαια στην Κέρκυρα και  στον Πύργο Ηλείας .
Ακόμη,  3 νέα εκπαιδευτήρια homework, θα προστεθούν στα 2 υπάρχοντα της Κύπρου,  αυξάνοντας τον αριθμό τους στα 5. Πιο συγκεκριμένα στα 2 υπάρχοντα της Λευκωσίας ,θα προστεθούν 1 ακόμα στην περιοχή Στροβολο αλλά και 2 στην πόλη της Λεμεσού!
Έτσι, ο συνολικός αριθμός των εκπαιδευτηρίων του ομίλου μας, θα ξεπεράσει τα  69, εδραιώνοντας τον στην κορυφή της φροντιστηριακης εκπαίδευσης!
Στην επέτειο των 50 ετών από την ίδρυση του πρώτου νέου φροντιστηρίου το 1968 στο κέντρο της Αθήνας από τον Νικόλαο Κόλλια ,ο όμιλος μας βρίσκεται στην πιο παραγωγική του στιγμή.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!
2018-05-22T16:52:49+03:00