Ίλιον-Πετρούπολη- Η ομάδα μας

Ίλιον-Πετρούπολη – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-04-01T20:42:18+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Δηλιωρίδης Στέλιος- Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής, του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και πιο συγκεκριμένα της γλωσσολογικής κατεύθυνσης. Στον εκπαιδευτικό χώρο των φροντιστηρίων και ειδικότερα του ομίλου Νέο έχει να παρουσιάσει πολυετή  προϋπηρεσία  με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας. Υπεύθυνος των Ανθρωπιστικών Σπουδών στο παράρτημα Ιλίου- Πετρούπολης από το 2009.

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Νικολόπουλος Βασίλειος – Φυσικός

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και υπεύθυνος σπουδών της ομάδας προσανατολισμού των Θετικών Σπουδών.  Είναι μέλος της οικογένειας Νέο από το 2001 διδάσκοντας το γνωστικό αντικείμενο της Φυσικής.

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Κατάρα Όλγα – Μαθηματικός

Απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία των Μαθηματικών. Μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με ανελλιπή παρουσία στα ετήσια συνέδριά της. Ενεργό μέλος του Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτου από το 2007.  Υπεύθυνη σπουδών του Ομίλου Φροντιστηρίων Νέο στους Προσανατολισμούς Θετικών Σπουδών, Οικονομίας & Πληροφορικής στο παράρτημα του Ιλίου από το 1992 και στο παράρτημα Ίλιον-Πετρούπολη από το 2009. Είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής  και Τουρκικής γλώσσας.

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Ντάφος Δημήτριος – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής, του τμήματος Κλασικής φιλολογίας με εικοσιπενταετή  προϋπηρεσία στον εκπαιδευτικό χώρο των φροντιστηρίων και ειδικότερα του ομίλου Νέο με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών.  Υπεύθυνος των Ανθρωπιστικών Σπουδών στο παράρτημα του Ιλίου και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Βασιλείου Γεωργία- Φιλόλογος

Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διδάσκει στα Φροντιστήρια ΝΕΟ από το 2004 με ειδίκευση στα μαθήματα της Έκθεσης-Νεοελληνικής Γλώσσας και των Αρχαίων.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σταυρίδης Δημήτρης – Προγραμματισμός Η/Υ

Αριστούχος του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Κάτοχος Master με τίτλο ” Msc. Computer systems – technology management”. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ΙΙΕΚ της χώρας έχοντας ηγηθεί του τομέα της πληροφορικής. Διδάσκει ως εργαστηριακός συνεργάτης στο εργαστηριο δικτύων Η/Υ της ΑΣΠΑΙΤΕ. Συνεργάζεται με τον Όμιλο ΝΕΟ από το 2014 διδάσκοντας προγραμματισμό Η/Υ  και μαθήματα ειδικοτήτων ΕΠΑΛ στη Β’ και Γ’ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Δαγρέ Ανδριαννή- Φιλόλογος

Απόφοιτη του τμήματος της Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της μεγάλης οικογένειας του Νέου Φροντιστηρίου από το 2008 διδάσκοντας το αντικείμενο των Αρχαίων Ελληνικών και ειδίκευση στο κομμάτι της Γραμματικής και του Συντακτικού.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Βυλλιώτης Αντώνης – Βιολόγος

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Άστον στο Μπέρμινγχαμ της Αγγλίας με σπουδές στον τομέα της Εφαρμοσμένης και Ανθρώπινης Βιολογίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Βιοφυσική. Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος με θέμα τη Μοριακή μελέτη παραγόντων που σχετίζονται με θρόμβωση και συσχέτιση τους με κληρονομική προδιάθεση για καρκίνο του στόματος στο εργαστήριο Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της συγγραφικής ομάδας εκπόνησης των βιβλίων Βιολογίας Ομίλου Νέο. Ανήκει στην οικογένεια των Φροντιστηρίων Νέο από το 2004 και είναι Υπεύθυνος Σπουδών στο εκπαιδευτήριο του Γαλατσίου και στα Φροντιστήρια Νέο στη  Θήβα.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σταμούλη Χριστίνα – Φιλόλογος

Μαθήτρια του Φροντιστηρίου ΝΕΟ. Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Γραμματικής των Αρχαίων Προσανατολισμού για την Β’ και Γ’ Λυκείου. Καθηγήτρια στον όμιλο ΝΕΟ από το 2009 με εμπειρία στη διδασκαλία του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών (Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου)

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Πλακιά Άννα – Οικονομολόγος

Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με την φροντιστηριακή εκπαίδευση τα τελευταία 22 χρόνια. Παράλληλα με την διδασκαλία σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης είχε και 3ετή προϋπηρεσία διδασκαλίας Μικροοικονομίας, Μακροοικονομίας, Marketing και Κοινωνιολογίας στo Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο “Economist”. Διαθέτει ειδίκευση την διδασκαλία του ΑΟΘ και του ΑΟΔΕ Ενιαίου Λυκείου καθώς και του ΕΠΑΛ. Κατέχει προσωπικό αρχείο σημειώσεων τόσο στο ΑΟΘ όσο και στο ΑΟΔΕ. Συνεργάζεται με τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΝΕΟ επί 16 συναπτά έτη και είναι υπεύθυνη σπουδών στο παράρτημα της Ζωοδόχου Πηγής – Παλατιανής.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Δημόπουλος Βασίλειος – Φυσικός

Έχει σπουδάσει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων Φυσικής Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου και Φυσικής Α’ Λυκείου που διανέμεται στους μαθητές του Ομίλου Νέο. Διδάσκει στα φροντιστήρια μας από το 2008 με 10ετή εμπειρία στα μαθήματα Φυσικής Β’ και Γ’ Λυκείου προσανατολισμού.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Δήμητρα Πέππα – Γραμματειακή Υποστήριξη

Η κυρία Πέππα αποτελεί ένα πολύπειρο στέλεχος των Φροντιστηρίων ΝΕΟ από τις απαρχές της δημιουργίας των κατά τόπους παραρτημάτων στην περιοχή της Αθήνας έχοντας εργαστεί στα εκπαιδευτήρια του Αιγάλεω, των Αγίων Αναργύρων και προγενέστερα στο Interbritain College. Η εμπειρία της και οι επαγγελματικές δεξιότητες της την καθιστούν αναντικατάστατο στέλεχος της οικογένειας των Φροντιστηρίων ΝΕΟ.