Νέο Φροντιστήριο - Ίλιον

Η προσιτή πολυτέλεια στην εκπαίδευση

Νέο Φροντιστήριο: Ίλιον 2021-05-26T23:22:17+03:00

Λίγα λόγια για εμάς

Το Νέο Φροντιστήριο στο Ίλιον ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1992 και έμελλε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του να αναδειχθεί στο μεγαλύτερο Φροντιστήριο της ευρύτερης περιοχής του Ιλίου!
Η κοινωνία του Ιλίου μας υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, γιατί κατανόησε από την πρώτη στιγμή, ότι πλέον δεν θα χρειαζόταν να καταφεύγουν τα παιδιά τους, στο αφιλόξενο κέντρο της Αθήνας, για να βρουν ένα οργανωμένο και μεγάλο Φροντιστήριο, αφού αυτό υπήρχε πια στη γειτονιά τους.
Οι επιτυχίες των μαθητών μας στις Πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και η οργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων για όλους τους γονείς & τους μαθητές σε Θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού αλλά και η πολυεπίπεδη υποστήριξη των μαθητών σε όλους τους τομείς, μας καθιέρωσαν στη συνείδηση όλων ως το μεγάλο Φροντιστήριο με το οικογενειακό και φιλικό κλίμα, που συνδυάζεται όμως με τον απαραίτητο επαγγελματισμό και οργάνωση, ως προϋπόθεση για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων .
Για μας στο Νέο Φροντιστήριο, πάνω από όλα και όλους είναι ο μαθητής και η εκπλήρωση των εκπαιδευτικών αναγκών του.
Εκατοντάδες μαθητές μας εμπιστεύτηκαν και πέτυχαν…

Πληροφορίες Παραρτήματος

Βρείτε μας στο Facebook

Είπαν για εμάς: 

Φοιτήτρια πλέον του τμήματος Πολιτικών Επιστημών στο Εθνικό Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσπάθησα και δούλεψα σκληρά κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, χωρίς όμως την πολύτιμη βοήθεια των έμπειρων καθηγητών μου στο Νέο Φροντιστήριο δεν θα είχα εκπληρώσει το στόχο μου.
Τους ευχαριστώ όλους!
Φαίνια Α. - , Φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών - ΕΚΠΑ
Η χαρά που ένιωσα όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ήταν μεγάλη. Ακόμα όμως μεγαλύτερη ικανοποίηση ένιωσα όταν είδα την ίδια χαρά στα μάτια των γονιών μου.
Ευχαριστώ το Νέο Φροντιστήριο για το σεβασμό και την στήριξη σε μένα και την οικογένεια μου!
Βασίλης Κ. , Φοιτητής Φυσικής - ΕΚΠΑ
Το διάβασμα είναι σίγουρα σημαντικό… Η σωστή οργάνωση όμως και ο σωστός προγραμματισμός είναι το Α και το Ω για να πετύχεις στις Πανελλαδικές! Στο Νέο Φροντιστήριο γνώρισα ανθρώπους που εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή…
Τους αναπολώ με αγάπη & νοσταλγία! Με ενέπνευσαν..
Βιολέτα Ζ., Φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας- ΕΚΠΑ

Βρείτε μας στο χάρτη