Ίλιον - Η ομάδα μας

Ίλιον – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2020-08-23T20:19:49+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο

Ντάφος Δημήτριος – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής, του τμήματος Κλασσικής φιλολογίας με εικοσιπενταετή  προϋπηρεσία στον εκπαιδευτικό χώρο των φροντιστηρίων και ειδικότερα του ομίλου Νέο με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών.  Υπεύθυνος των Ανθρωπιστικών Σπουδών στο παράρτημα του Ιλίου και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου.

Νέο Φροντιστήριο

Κατάρα Όλγα – Μαθηματικός

Απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία των Μαθηματικών. Μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με ανελλιπή παρουσία στα ετήσια συνέδριά της. Ενεργό μέλος του Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτου από το 2007.  Υπεύθυνη σπουδών του Ομίλου Φροντιστηρίων Νέο στους Προσανατολισμούς Θετικών Σπουδών, Οικονομίας & Πληροφορικής στο παράρτημα του Ιλίου από το 1992 και στο παράρτημα Ίλιον-Πετρούπολη από το 2009. Είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής  και Τουρκικής γλώσσας.

Νέο Φροντιστήριο

Νικολόπουλος Βασίλειος – Φυσικός

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και υπεύθυνος σπουδών της ομάδας προσανατολισμού των Θετικών Σπουδών.  Είναι μέλος της οικογένειας Νέο από το 2001 διδάσκοντας το γνωστικό αντικείμενο της Φυσικής.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Μάνος Βασίλειος – Φιλόλογος

Απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση: Παιδαγωγική. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα: Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου με αποκλειστική ειδίκευση στη διδακτική της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας. Παράλληλα, κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών με αντικείμενο διδακτορικής διατριβής που αφορά στη διεξαγωγή ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας αναφορικά  με τις απόψεις εκπαιδευτικών-φροντιστών και μαθητών για το ρόλο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με περαιτέρω ειδίκευση στη διαχείριση μαθησιακών δυσκολιών, δυσλεξίας και ψυχολογικής διαχείρισης παρεκκλινουσών μαθησιακών συμπεριφορών. Συμμετείχε στην ομάδα συντακτών του φροντιστηριακού εγχειριδίου Έκθεσης της Γ΄Λυκείου. Εργάζεται στον όμιλο από το έτος 2003 διδάσκοντας τα γνωστικά αντικείμενα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Γιαπουτζής Κυριάκος- Χημικός

Έχει σπουδάσει Χημεία στη Σχολή θετικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι ο υπεύθυνος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Χημείας Α΄ Λυκείου που διανέμεται στους μαθητές του ομίλου Νέο και μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Χημείας Προσανατολισμού Γ ΄ Λυκείου. Καθηγητής στον όμιλο Νέο από το 2002, με 15ετή εμπειρία διδασκαλίας των μαθημάτων Χημείας (Α΄ Λυκείου, Β΄ Λυκείου Γενικής παιδείας και προσανατολισμού και Γ΄ λυκείου Χημεία Προσανατολισμού).

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σολωμού Μαρία-Φιλόλογος

Απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην διδασκαλία του μαθήματος της Λογοτεχνίας. Αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένεια του Νέου Φροντιστηρίου από το 2006 έως σήμερα.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Πλακιά Άννα- Οικονομολόγος

Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με την φροντιστηριακή εκπαίδευση τα τελευταία 22 χρόνια. Παράλληλα με την διδασκαλία σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης είχε και 3ετή προϋπηρεσία διδασκαλίας Μικροοικονομίας, Μακροοικονομίας, Marketing και Κοινωνιολογίας στo Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο “Economist”. Διαθέτει ειδίκευση την διδασκαλία του ΑΟΘ και του ΑΟΔΕ Ενιαίου Λυκείου καθώς και του ΕΠΑΛ. Κατέχει προσωπικό αρχείο σημειώσεων τόσο στο ΑΟΘ όσο και στο ΑΟΔΕ. Συνεργάζεται με τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΝΕΟ επί 16 συναπτά έτη και είναι υπεύθυνη σπουδών στο παράρτημα της Ζωοδόχου Πηγής – Παλατιανής.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Βασιλείου Γεωργία- Φιλόλογος

Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διδάσκει στα Φροντιστήρια ΝΕΟ από το 2004 με ειδίκευση στα μαθήματα της Έκθεσης-Νεοελληνικής Γλώσσας και των Αρχαίων.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Δαγρέ Ανδριαννή- Φιλόλογος

Απόφοιτη του τμήματος της Κλασσικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της μεγάλης οικογένειας του Νέου Φροντιστηρίου από το 2008 διδάσκοντας το αντικείμενο των Αρχαίων Ελληνικών και ειδίκευση στο κομμάτι της Γραμματικής και του Συντακτικού.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κυτρίδης Βελισσάριος -Φαίδων – Βιολόγος

Έχει σπουδάσει Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Νοσηλευτική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει διδακτορικό στη Βιολογία ενώ παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου  Βιολογίας Γ’ Λυκείου του Ομίλου Νέο. Ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΝΕΟ από το 2009, με εμπειρία διδασκαλίας των μαθημάτων βιολογίας Β’ και Γ’ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Δημόπουλος Βασίλειος- Φυσικός

Έχει σπουδάσει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων Φυσικής Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου και Φυσικής Α’ Λυκείου που διανέμεται στους μαθητές του Ομίλου Νέο. Διδάσκει στα φροντιστήρια μας από το 2008 με 10ετή εμπειρία στα μαθήματα Φυσικής Β’ και Γ’ Λυκείου προσανατολισμού.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Θεοχάρης Σπυρίδων – Φιλόλογος

Καθηγητής Ιστορίας, απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας (κατεύθυνση Ιστορίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από τη σχολή ΚΕΠΑ. Κατέχει πτυχίο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με σπουδές δυο ετών στον Εκπαιδευτικό όμιλο Ακμή.Το 2013 παρακολούθησε επιτυχώς Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης με τίτλο Ψηφιακή Εκπαίδευση. Σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο του προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Καθηγητής στο Νέο Φροντιστήριο από το 2003.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σταυρίδης Δημήτρης – Προγραμματισμός Η/Υ

Αριστούχος του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Κάτοχος Master με τίτλο ” Msc. Computer systems – technology management”. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ΙΙΕΚ της χώρας έχοντας ηγηθεί του τομέα της πληροφορικής. Διδάσκει ως εργαστηριακός συνεργάτης στο εργαστηριο δικτύων Η/Υ της ΑΣΠΑΙΤΕ. Συνεργάζεται με τον Όμιλο ΝΕΟ από το 2014 διδάσκοντας προγραμματισμό Η/Υ  και μαθήματα ειδικοτήτων ΕΠΑΛ στη Β’ και Γ’ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ρεβελιώτης Βασίλειος – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα από το τμήμα  Ιστορίας-Αρχαιολογίας, με κατεύθυνση το Ιστορικό τμήμα. Έχει 25 χρόνια της διδακτικής εμπειρίας και έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με την  προετοιμασία μαθητών Β’ και Γ’ Λυκείου. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα Φροντιστήρια στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης, στα οποία συμμετείχε και στη συγγραφή των βιβλίων τους.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Τογιόπουλος Γεώργιος – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με εξειδίκευση στις Πιθανότητες, Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα. Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική με διατριβή στην Εφαρμοσμένη Οικονομετρία. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες οικονομικών αναλύσεων, ως βοηθός καθηγητή πανεπιστημίου κατά την παράδοση μαθημάτων σε προπτυχιακούς φοιτητές αλλά από το 2008 εργάζεται στην εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων του ομίλου και προσωπικών του εκδόσεων και είναι Υπεύθυνος Σπουδών στο εκπαιδευτήριο της Ζωοδόχου Πηγής- Παλατιανής.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Δημοπούλου Ελένη – Φιλόλογος

Είναι απόφοιτη του Πρότυπου Κλασσικού Λυκείου Περιστερίου καθώς και εν συνεχεία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα της Φιλοσοφικής Σχολής του τμήματος Φιλολογίας με κατεύθυνση το Κλασσικό τμήμα της. Στα 20 χρόνια της διδακτικής της πορείας μέχρι τώρα έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με την προετοιμασία μαθητών Β’ και Γ’ Λυκείου. Έχει συμμετάσχει στην συγγραφή βιβλίων του Ομίλου.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Δέδε Σοφία – Γραμματειακή Υποστήριξη

Μαθήτρια του Νέου Φροντιστηρίου στο Ίλιον από το 2006 έως το 2008 συνέχισε να ανήκει στην οικογένεια μας στη θέση της Γραμματείας από το 2009 έως σήμερα. Απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με σπουδές στο τμήμα Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών σπουδών της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις με ειδίκευση στο πεδίο των Μεσογειακών Σπουδών.
Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Πίππα Μαρία – Γραμματειακή Υποστήριξη

Μαθήτρια του Νέου Φροντιστηρίου στο Ίλιον, εργάζεται πλέον ως Γραμματεία  και είναι απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.