Ημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού

///Ημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού

Ημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού

Νέο Φροντιστήριο
Την  Κυριακή 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε  η ετήσια ανοικτή ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσε για μια ακόμη φορά  το νέο φροντιστήριο στον κινηματογράφο Oscar  στα Κατω Πατήσια. Υπολογίζεται ότι  την  εκδηλώση παρακολούθησαν πάνω από 500 άτομα, γονείς και μαθητές!
Στην εναρκτήρια εισηγητική ομιλία του ο διευθυντής Σπουδών του φροντιστηρίου κ .Καλούδης Αντώνης αναφέρθηκε  στην ιδιαιτερότητα της φετινής εκδήλωσης, αφού συνέπεσε με την επέτειο της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του φροντιστηρίου το 1968.
Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Απόστολος Τζανακης, απο την εταιρεία  Συμβούλων Σταδιοδρομίας Orientum, ο οποίος αφού μας ενημέρωσε για το ισχύον σύστημα εξετάσεων προχώρησε σε αναλυτική παρουσίαση των σχολών & την κατανομή τους στα 4 επιστημονικά πεδία. Τέλος επεσήμανε τις σχολές με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πάρα πολλοί μαθητές, ακόμα και μετά τη λήξη της παρουσίασης παρέμειναν στο χώρο διατυπώνοντας τις ερωτήσεις τους στην προσπάθεια τους να αντλήσουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν.
Το νέο φροντιστήριο με την  ημερίδα αυτή αλλά και με τα τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων που προσφέρει δωρεάν στους μαθητές του,  προσπαθει να ανταποκριθεί στις αυξημένες προσδοκίες γονέων και μαθητών για ολοκληρωμένη υποστήριξη αλλά και έγκυρη πληροφόρηση πάνω στα ζητήματα του επαγγελματικού προσανατολισμού.
2018-05-22T12:26:19+03:00