Κηπούπολη- Η ομάδα μας

Κηπούπολη – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-03-23T11:12:35+02:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με 20ετή προϋπηρεσία στη φροντιστηριακή εκπαίδευση και εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών. Υπεύθυνος σπουδών στο παράρτημα της Κηπούπολης και των ανθρωπιστικών σπουδών στο παράρτημα της Πετρούπολης. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Αρχαία Ελληνική Θεματογραφία της Β΄και Γ΄Λυκείου.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

ΝΤΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας με 22 έτη προϋπηρεσία στον κλάδο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης με εξειδίκευση στο μάθημα των λατινικών. Υπεύθυνος των Ανθρωπιστικών σπουδών στο παράρτημα του Αγ.Ιεροθέου.
Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

ΝΤΑΦΟΣ ΤΑΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών Αθήνας.  Δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης τα τελευταία 23 χρόνια. Είναι Υπεύθυνος Θετικών Σπουδών στα παραρτήματα Πετρούπολης, Αγίου Ιεροθέου και Κηπούπολης καθώς και Υπεύθυνος Ποιότητας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΝΕΟ.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε στην Άρτα. Σπούδασε στο τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1999 εργάζεται στον εκπαιδευτικό όμιλο «Νέο Φροντιστήριο». Το 2003 έγινε υπεύθυνος σπουδών στο εκπαιδευτήριο του Γαλατσίου, το 2014 στο εκπαιδευτήριο του ομίλου στην Κηπούπολη και το 2016 στο Νέο Φροντιστήριο Γαλάτσι Κέντρο. Από το 2010 είναι ακαδημαϊκός υπεύθυνος σπουδών του ομίλου για τη Νεοελληνική Γλώσσα.

Εκδόσεις του ίδιου: – «Σοφοκλέους Αντιγόνη» Ερμηνευτική προσέγγιση, εκδ. Λυχνία, Αθήνα 2003

-Έκφραση Έκθεση Β’, Γ’ Λυκείου, εκδ. Λυχνία, Αθήνα 2010

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

ΡΟΥΚΟΥΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας. Διαθέτει περαιτέρω ειδίκευση στη διαχείριση μαθησιακών δυσκολιών.

Ανήκει στην οικογένεια του Ομίλου Νέο από το 2003. Διδάσκει Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά.

Είναι συγγραφέας και συντονίστρια της ομάδας εκπόνησης του βιβλίου των Αρχαίων Ελληνικών της Α’ τάξης Γενικού Λυκείου του Ομίλου. Συμμετέχει στην ομάδα συγγραφής και άλλων βιβλίων του Ομίλου Νέο, όπως «Γραμματική της Αρχαίας Ελληνικής», «Ασκήσεις Γραμματικής και Συντακτικού της Αρχαίας Ελληνικής» για την Κατεύθυνση των Ανθρωπιστικών Σπουδών Β’ & Γ’ Γενικού Λυκείου, κ.α.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Απόφοιτος ιδιωτικής σχολής στις “Βασικές έννοιες της χρηματιστηριακής αγοράς, Άυλων τίτλων και Ομολόγων”, απόφοιτος ιδ. σχολής “Ελληνο-αγγλομαθών γραμματέων και τυφλού συστήματος λατινικής γραφομηχανής”, απόφοιτος ιδ. σχολής στην “Πληροφορική & στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές”.