Νέα Ερυθραία - Η ομάδα μας

Νέα Ερυθραία – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-08-29T11:59:28+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Βασίλης ΜήτρουΜαθηματικός

Βασίλης Μήτρου – Μαθηματικός

Απόφοιτος της Σχολής Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών, τμήματος Μαθηματικού με κατεύθυνση Υπολογιστικά Μαθηματικά και Πληροφορική.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην ειδική αγωγή, διαπολιτισμική εκπαίδευση και εκπαιδευτικό λογισμικό.

Εργάζεται από το 2005 στο νέο φροντιστήριο. Έχει συγγράψει και έχει συμμετοχή στη συγγραφή φροντιστηριακών βιβλίων για όλες τις τάξεις του λυκείου.

Από το 2013 είναι υπεύθυνος σπουδών στο νέο φροντιστήριο της Νέας Ερυθραίας.

Νέο Φροντιστήριο
Γιώργος ΠανούσηςΜαθηματικός

Γιώργος Πανούσης – Μαθηματικός

Απόφοιτος της Σχολής Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήματος Μαθηματικού με κατεύθυνση Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Σεμινάρια στην ειδική αγωγή και εκπαιδευτικό λογισμικό.
Εργάζεται από το 2006 στο νέο φροντιστήριο. Έχει συγγράψει φροντιστηριακά βιβλία για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Είναι μέλος της μαθηματικής εταιρίας.
Από το 2013 είναι υπεύθυνος σπουδών στο νέο φροντιστήριο της Νέας Ερυθραίας.

Νέο Φροντιστήριο
Μάνος ΠαπαδημητρίουΦιλόλογος

Μάνος Παπαδημητρίου

Απόφοιτος του Ιστορικού Αρχαιολογικού τμήματος της Φιλοσοφικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Arts –Track of History in School of Slavonic and East European Studies, University of London ).

Επιμορφώσεις
πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως στη οργάνωση και διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων (Πανεπιστήμιο Αθηνών), σεμινάρια για τη διδακτική της γλώσσας και τη διαχείριση των μαθησιακών δυσκολιών, σεμινάρια σχετικά με την ελληνική ιστοριογραφία (Μνήμων και Πάντειο Πανεπιστήμιο).

Διδακτική φροντιστηριακή πείρα
από το 1997 σε Έκθεση, Ιστορία, Νεοελληνική Λογοτεχνία σε μια σειρά φροντιστηρίων. Συντάκτης φροντιστηριακών βοηθημάτων στα αντίστοιχα μαθήματα για τις εκδόσεις του φροντιστηριακού οργανισμού Νέο.

Υπεύθυνος για την ακαδημαϊκό συντονισμό του Οργανισμού νέο και υπεύθυνος Σπουδών στα φροντιστήρια της Κυψέλης, Αμπελοκήπων και Νέας Ερυθραίας.

Νέο Φροντιστήριο
Χρήστος ΤσιούρηςΦιλόλογος

Χρήστος Τσιούρης

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον τομέα Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας. Μέλος του Ομίλου Συγγραφέων Καθηγητών. Με φροντιστηριακή πείρα 18 ετών.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
Θοδωρής ΦραγκήςΦυσικός

Θοδωρής Φραγκής – Φυσικός

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Φυσική Συμπυκνωμένης Ύλης και ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα των Μη γραμμικών Δυναμικών Συστημάτων. Έχω διατελέσει εκπαιδευτής στη “Χρήση Διαδραστικών Μέσων”, υπεύθυνος εργαστηρίου Φυσικών επιστημών και είμαι λάτρης του STEM. Εργάζομαι στο Νέο φροντιστήριο από το 2013, με 20ετή εμπειρία διδασκαλίας σε Γυμνάσιο και Λύκειο και συμμετέχω στη συγγραφική ομάδα των βιβλίων Φυσικής Λυκείου του ομίλου.

Νέο Φροντιστήριο
Ειρήνη ΚανελλοπούλουΦιλόλογος

Ειρήνη Κανελλοπούλου – Φιλόλογος

Καθηγήτρια Φιλόλογος, με 20ετή εμπειρία στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας (κατεύθυνση Γλωσσολογίας) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MPhil) με ειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία που έλαβε από το ίδιο ίδρυμα. Διδάσκει στο Νέο Φροντιστήριο από το 2013

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Βίκυ Γκικοπούλου – Φιλόλογος

Καθηγήτρια φιλόλογος στον όμιλο φροντιστηρίων νέο, με 13  χρόνια διδακτικής εμπειρίας σε Γυμνάσιο και Λύκειο.  Απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα γλωσσολογίας) με εξειδίκευση στο μάθημα της ΄Εκθεσης και των Αρχαίων Ελληνικών. Πιστοποίηση παρακολούθησης  σεμινάριου   του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης  Ergoway με τίτλο “33- ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ” και του σεμιναρίου της Lexigram “Η διόρθωση της έκθεσης και η συμβολή της στη βελτίωση της εκφραστικής ικανότητας των μαθητών.”

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Γεράσιμος Διαλεκτάκης – Πληροφορική

“Καθηγητής Πληροφορικής με 21 έτη εμπειρίας στην διδασκαλία σε τάξεις Β’ και Γ’ Λυκείου.

Πτυχιούχος του University Of Hertfordshire του τμήματος Επιστήμης Ηλεκτρονικών   Υπολογιστών με ειδίκευση Μηχανικός Λογισμικού.

Συμμετέχω στη συγγραφική ομάδα των βιβλίων Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου των Φροντιστηριακών βιβλίων του Νέου Φροντιστηρίου.

Καθηγητής στο Νέο Φροντιστήριο από το 2010.”

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Δρ. Δημήτρης Δαναλάτος – Χημικός

Κάτοχος διδακτορικού τίτλου (θέμα : ατμοσφαιρική ρύπανση) από το Πανεπιστήμιο Πατρών 5 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και 2 ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια.

Επιμορφώσεις :σεμινάρια σχετικά με τη διδακτική των θετικών επιστημών, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση.

Διδακτική πείρα από το 1998 σε όλες τις τάξεις του Λυκείου. Συγγραφέας βοηθήματος για την Α΄ Λυκείου από τις εκδόσεις Βολονάκη. Συνεχή συνεργασία με το νέο φροντιστήριο από το 2001

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Χρύσα Ψωρούλα – Οικονομολόγος

Απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου (τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Επιμορφώσεις: Σεμινάρια σχετικά με τη διδακτική των κοινωνικών επιστημών, σχετικά με το project management, γλώσσες προγραμματισμού (java).

Διδακτική πείρα : Συνεχή συνεργασία με το νέο φροντιστήριο από το 2005 με ειδίκευση στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Άννα Κυπρή – Βιολόγος

Απόφοιτος του  τμήματος  Bιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με βαθμό λίαν καλώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος.

Διδακτική πείρα
Συνεργάζεται με τον οργανισμό από το 2005, διαθέτοντας το προσωπικό της  υποστηρικτικό υλικό στους μαθητές.

Επιμορφώσεις
Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια διδακτικής των φυσικών επιστημών.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Φένια Σταμπολτζή – Φιλόλογος

Καθηγήτρια Φιλόλογος στο Νέο Φροντιστήριο από το 2010.
Απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας Πατρών με βαθμό πτυχίου Άριστα, με εξειδίκευση στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Αρχαίων Ελληνικών.
Πιστοποίηση σεμιναρίων Ειδικής αγωγής, πληροφορικής, Διαχείρισης κρουσμάτων ενδοσχολικής βίας και διδακτικής των Αρχαίων Ελληνικών και της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Συγγραφική συμβολή στα φροντιστηριακά βοηθημάτα για το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών(Α’, Β’, Γ’ Λυκείου) των εκδόσεων του φροντιστηριακού οργανισμού Νέο.

Διοικητικό Προσωπικό

Μαριλένα Χέλμη

Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Εργάζεται από το 2008 στη θέση της γραμματειακής υποστήριξης στο νέο φροντιστήριο Κυψέλης, Άνω Κυψέλης και Αμπελοκήπων.
Από το 2016 είναι υπεύθυνη γραμματείας στο νέο φροντιστήριο της Νέας Ερυθραίας.

Εξωτερικοί συνεργάτες

Νέο Φροντιστήριο
Δημήτρης ΠετρούνιαςΨυχοεκπαιδευτής - Εκπαιδευτικός

Δημήτρης Πετρούνιας – Ψυχοεκπαιδευτής – εκπαιδευτικός

Aπόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απόφοιτος του University of East London στο τμήμα Ψυχολογίας. Μετέπειτα ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές Κλινικής-Κοινοτικής Ψυχολογίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. H αγάπη του για τον αθλητισμό τον ώθησε να εξειδικευτεί στην Αθλητική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Hamilton αλλά και να επιμορφωθεί εξ αποστάσεως στο Barcelona soccer coaches clinic αποκτώντας γνώση, που μετέπειτα αποδείχθηκε πολύτιμη, αποκτώντας και πιστοποίηση προπονητή από την UEFA. Αυτό το διάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναικό,έχει συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την προετοιμασία των πρωταθλητών στους Παραολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Giannakis Academy και πλαισιώνει το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδος Ακρωτηριασμένων. Παράλληλα με τις σπουδές του επιμορφώνεται συνεχώς σε ψυχομετρικά και διαγνωστικά εργαλεία ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την δυναμική συνεργασία του με τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης “ΝΕΟ”. Αυτό το διάστημα ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εξειδικεύσεις της Παιδοψυχολογίας-Παιδοψυχιατρικής και του Οικογενειακού Δικαίου για Κοινωνικούς επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τώρα πλέον επιμορφώνεται στο Life Coaching ώστε να αποκτήσει νέες μεθόδους μετάδοσης της πληροφορίας σε αθλητές και μαθητές. Τέλος προετοιμάζει να εκδόσει το πρώτο του βιβλίο.