Νέα Φιλαδέλφεια - Η ομάδα μας

Νέα Φιλαδέλφεια – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-08-30T12:16:40+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Κεραμάρης Δημήτριος – Μαθηματικός

Τμήμα που έχει αποφοιτήσει και λίγα λόγια

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Κωνσταντίνου Νικόλαος  – Χημικός

Τμήμα που έχει αποφοιτήσει και λίγα λόγια

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Γάστης Δημήτριος – Φυσικός

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση: Φυσική Στερεάς Κατάστασης. Με περαιτέρω ειδίκευση στην εκπαίδευση ενηλίκων, και στη διαχείρηση ανθρώπινου δυναμικού.  Εργάζεται στον όμιλο από το έτος 2010 διδάσκοντας τα γνωστικά αντικείμενα Φυσικής και Χημείας.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ρεβελιώτης Βασίλειος – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα από το τμήμα  Ιστορίας-Αρχαιολογίας, με κατεύθυνση το Ιστορικό τμήμα. Έχει 25 χρόνια της διδακτικής εμπειρίας και έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με την  προετοιμασία μαθητών Β’ και Γ’ Λυκείου. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα Φροντιστήρια στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης, στα οποία συμμετείχε και στη συγγραφή των βιβλίων τους.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κουντούπης Ηλίας – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση: Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στους τομείς: Στατιστικής και Επιχειρησιακής Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.Εργάζεται στον όμιλο Νέο από το 2005. Είναι διευθυντής σπουδών στα παραρτήματα του ομίλου στην Παλλήνη και στο Παγκράτι. Συμμετέχει στην συγγραφική ομάδα για τα φροντιστηριακά βιβλία του ομίλου των Μαθηματικών Προσανατολισμού και των Μαθηματικών Γενικής Παιδείας για την Γ ΄ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Θεοχάρης Σπυρίδων -Φιλόλογος

Καθηγητής Ιστορίας, απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας (κατεύθυνση Ιστορίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από τη σχολή ΚΕΠΑ. Κατέχει πτυχίο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με σπουδές δυο ετών στον Εκπαιδευτικό όμιλο Ακμή.Το 2013 παρακολούθησε επιτυχώς Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης με τίτλο Ψηφιακή Εκπαίδευση. Σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο του προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Καθηγητής στο Νέο Φροντιστήριο από το 2003.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κυτρίδης Βελισσάριος Φαίδων-Βιολόγος

Έχει σπουδάσει Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Νοσηλευτική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει διδακτορικό στη Βιολογία ενώ παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου  Βιολογίας Γ’ Λυκείου του Ομίλου Νέο. Ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΝΕΟ από το 2009, με εμπειρία διδασκαλίας των μαθημάτων βιολογίας Β’ και Γ’ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Παπαθανασίου Μαρία-Φιλόλογος

Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση : Κλασική Φιλολογία. Εργάζεται στο όμιλο από το 2013, διδάσκοντας τα γνωστικά αντικείμενα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Συνοδινός Παναγιώτης -Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση: Πληροφορική και Υπολογιστικά Μαθηματικά. Έχει πολυετή εμπειρία στη διδακτική των μαθηματικών σε όλες τις τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου αλλά και σε μαθήματα μαθηματικών προπτυχιακών φοιτητών. Εργάζεται στον όμιλο από το έτος 2008 διδάσκοντας Άλγεβρα, Γεωμετρία και Μαθηματικά Προσανατολισμού.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κολοκυθά Βασιλική -Φιλόλογος

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης. Γνωρίζει την αγγλική και ισπανική γλώσσα σε άριστο επίπεδο (επάρκεια) τη γαλλική γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο. Έχει εργαστεί ως αναπληρώτρια φιλόλογος σε δημόσιο λύκειο διδάσκοντας ιστορία και νεοελληνική γλώσσα και αρχαία και στις τρεις τάξεις του Λυκείου. Εργάζεται στον όμιλο από το έτος 2005 διδάσκοντας τα γνωστικά αντικείμενα της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Αρχαίων.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Φερεντίνος Σπύρος -Φιλόλογος

Καθηγητής Ιστορίας Προσανατολισμού σε μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου στο Νέο Φροντιστήριο, στα παραρτήματα Ζωγράφου , Αμπελοκήπων , Νέας Φιλαδέλφειας , Παλλήνης και Υμηττού κατά την περίοδο 2006-2018. Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας με αντικείμενο εξειδίκευσης  «Η πορεία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και των Ελληνοτουρκικών σχέσεων». Μέλος της συγγραφικής ομάδας για το φροντιστηριακό βιβλίο του Ομίλου ΝΕΟ της Ιστορίας Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου. Συμμετοχή στις απαντήσεις των θεμάτων της Ιστορίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Οικονομοπούλου Αθηνά -Φυσικός

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα:  Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος τίτλου σπουδών με αντικείμενο την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Παράλληλα,συμμετοχή σε εκπαιδευτικό αντικείμενο που αφορά στη διαχείριση χωρισμού και διαζύγιο γονέων που οργανώθηκε στο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στον όμιλο από το έτος 2013 διδάσκοντας τα γνωστικά αντικείμενα της Φυσικής και Χημείας.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ασημακόπουλος Γεώργιος -Οικονομολόγος

Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εικοσαετή εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο των φροντιστηρίων και ειδικότερα του Ομίλου ΝΕΟ.

ΌνομαΕιδικότητα

Αναγνωστόπουλος Βασίλειος – Πληροφορική

Απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με κατεύθυνση: Παιδαγωγική. Συμμετείχε στην ομάδα συντακτών του φροντιστηριακού εγχειριδίου Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον της Γ΄Λυκείου. Εργάζεται στον όμιλο από το έτος 2015 διδάσκοντας τα γνωστικά αντικείμενα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον της Γ΄Λυκείου, της Πληροφορικής της Β΄Λυκείου και του Προγραμματισμού σε γλώσσα προγραμματισμού Python της Γ’Λυκείου των Επαγγελματικών Λυκείων.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Νιάφα Ελευθερία  – Γραμματειακή Υποστήριξη

Μαθήτρια του Νέου Φροντιστηρίου  από το 2001 έως το 2003 συνέχισε να ανήκει στην οικογένεια  μας στη θέση της Γραμματείας από το 2008 έως σήμερα. Απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας. Το 2013 παρακολούθησε επιτυχώς Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης με τίτλο Ψηφιακή Εκπαίδευση.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Μαρίνου Κωνσταντίνα  – Γραμματειακή Υποστήριξη

Μαθήτρια του Νέου Φροντιστηρίου  της Νέας Φιλαδέλφειας από το 2013 έως το 2015, εργάζεται πλέον ως Γραμματεία από το 2016  και είναι τελειόφοιτη  του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με σπουδές στο τμήμα Εκπαίδευσης  και Αγωγής  στην Προσχολική  Ηλικία.