Νέα Φιλαδέλφεια - Η ομάδα μας

Νέα Φιλαδέλφεια – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2021-06-20T15:00:12+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Κεραμάρης Δημήτριος – Μαθηματικός

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Κωνσταντίνου Νικόλαος  – Χημικός

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κουντούπης Ηλίας – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση: Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στους τομείς: Στατιστικής και Επιχειρησιακής Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.Εργάζεται στον όμιλο Νέο από το 2005. Είναι διευθυντής σπουδών στα παραρτήματα του ομίλου στην Παλλήνη και στο Παγκράτι. Συμμετέχει στην συγγραφική ομάδα για τα φροντιστηριακά βιβλία του ομίλου των Μαθηματικών Προσανατολισμού και των Μαθηματικών Γενικής Παιδείας για την Γ ΄ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Φερεντίνος Σπύρος -Φιλόλογος

Καθηγητής Ιστορίας Προσανατολισμού σε μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου στο Νέο Φροντιστήριο, στα παραρτήματα Ζωγράφου , Αμπελοκήπων , Νέας Φιλαδέλφειας , Παλλήνης και Υμηττού κατά την περίοδο 2006-2018. Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας με αντικείμενο εξειδίκευσης  «Η πορεία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και των Ελληνοτουρκικών σχέσεων». Μέλος της συγγραφικής ομάδας για το φροντιστηριακό βιβλίο του Ομίλου ΝΕΟ της Ιστορίας Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου. Συμμετοχή στις απαντήσεις των θεμάτων της Ιστορίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ασημακόπουλος Γεώργιος -Οικονομολόγος

Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εικοσαετή εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο των φροντιστηρίων και ειδικότερα του Ομίλου ΝΕΟ.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Νιάφα Ελευθερία  – Γραμματειακή Υποστήριξη

Μαθήτρια του Νέου Φροντιστηρίου  από το 2001 έως το 2003 συνέχισε να ανήκει στην οικογένεια  μας στη θέση της Γραμματείας από το 2008 έως σήμερα. Απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας. Το 2013 παρακολούθησε επιτυχώς Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης με τίτλο Ψηφιακή Εκπαίδευση.