Συχνές ερωτήσεις 2020-12-29T19:33:44+02:00

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 Τα μαθήματα γίνονται σε ζωντανή σύνδεση ή είναι μαγνητοσκοπημένα;

Τα μαθήματα στο Διαδικτυακό φροντιστήριο γίνονται σε ζωντανή σύνδεση με τον καθηγητή ώστε ο μαθητής να απευθύνεται στον καθηγητή αν προκύψει τυχόν απορία ή ερώτηση.

 Πόσοι μαθητές βρίσκονται σε κάθε διαδικτυακή τάξη;

Κάθε διαδικτυακή τάξη έχει μέχρι και 8 μαθητές

Πώς θα γίνεται η ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων;

Οι γονείς σου θα ενημερώνονται για την πρόοδό σου σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες μέσω ζωντανής σύνδεσης με τους καθηγητές σου.

Σε περίπτωση απουσίας μπορώ να παρακολουθήσω μαγνητοσκοπημένο το μάθημα;

Αν χάσεις κάποιο μάθημα για σοβαρό λόγο, μπορείς να το λάβεις μαγνητοσκοπημένο.

 Ποιος είναι ο απαραίτητος τεχνολογικός εξοπλισμός για την παρακολούθηση του μαθήματος;

O απαραίτητος εξοπλισμός για την παρακολούθηση μαθήματος είναι:
• Σύνδεση internet
• υπολογιστή desktop ή laptop
• Smartphone
• Ηχεία ή ακουστικά
• Κάμερα
• Μικρόφωνο

Πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή των διδάκτρων;

Η πληρωμή των διδάκτρων μπορεί να πραγματοποιηθεί με κάποιο προκαθορισμένο ραντεβού στο εκπαιδευτήριο Νέο είτε ηλεκτρονικά μέσω τραπέζης σε λογαριασμό που έχει δοθεί από το αντίστοιχο εκπαιδευτήριο.

Μπορώ να παρακολουθήσω το μάθημα από το κινητό μου;

Mε την πλατφόρμα Βig Blue Button της Keyschool δίνεται η δυνατότητα στο μαθητή κατεβάζοντας την πλατφόρμα από το Playstore να παρακολουθήσει το μάθημα από το Smartphone του εύκολα αλλά και να βλέπει τις σημειώσεις που αναρτώνται αμέσως από τον καθηγητή και είναι διαθέσιμες από τη λήξη του μαθήματος και μετά.

Πώς γράφω τα διαγωνίσματα-προσομοιώσεις;

Θα συνδέεσαι στην ψηφιακή αίθουσα 5 λεπτά νωρίτερα από την ώρα του διαγωνίσματος, θα παραλαμβάνεις το διαγώνισμα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας μας και θα γράφεις τις απαντήσεις με εξ αποστάσεως επιτήρηση, μέσω της κάμεράς σου.
Αφού ολοκληρώσεις, θα φωτογραφίζεις τις απαντήσεις και θα τις αποστέλλεις στο φροντιστήριο εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

Ποιο εκπαιδευτικό υλικό θα χρησιμοποιώ για τη μελέτη μου;

Για την σωστή και ολοκληρωμένη μελέτη σου, πέρα από τις σημειώσεις του κάθε καθηγητή, θα λάβεις ταχυδρομικά τα βιβλία των Εκδόσεων Νέο.Τα βιβλία νέο, προορίζονται για αποκλειστική χρήση από τους μαθητές μας και δεν πωλούνται στο εμπόριο. Ανανεώνονται συνεχώς προσαρμοζόμενα στις εκάστοτε εκπαιδευτικές αλλαγές. Η επιτυχία τους συνιστάται στις διευρυμένες συγγραφικές ομάδες που αποτελούνται από τους έμπειρους και δοκιμασμένους εκπαιδευτικούς μας.

ΝΕΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

H εκπαίδευση δεν έχει όρια