ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ BY NEO

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ BY NEO 2020-12-30T19:59:41+02:00

H KAINOTOMIA MAΣ

Στο Νέο Φροντιστήριο στόχος μας είναι ο επαναπροσδιορισμός της μαθησιακής διαδικασίας, στο επίκεντρο μας είναι ο μαθητής.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Τμήματα 6-8 ατόμων
Συγκρότηση ανάλογα με τις επιδόσεις, η οποία προσδιορίζεται μετά από συμμετοχή σε ειδικά τεστ διαβάθμισης.
Nέο group 3-5 ατόμων
Ο ολιγομελής τους χαρακτήρας συνδυάζει όλα τα προτερήματα της εξατομικευμένης διδασκαλίας με αυτά του οργανωμένου Φροντιστηρίου.
Ιδιαίτερα 1-2 ατόμων
Εξατομικευμένη διδασκαλία από επαγγελματίες καθηγητές-φροντιστές με την εγγύηση του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Οργανισμού.

Νέο Φροντιστήριο
Νέο Φροντιστήριο

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΑΝΑ ΜΑΘΗΤΗ

Εκφράζει τη φιλοσοφία του φροντιστηρίου και είναι ο συνδετικός κρίκος του μαθητή, του γονέα και του υπεύθυνου σπουδών.
Ο Προσωπικός Υπεύθυνος καθηγητής παρακολουθεί την εξέλιξη μιας ομάδας μαθητών, τους υποστηρίζει εκπαιδευτικά και ψυχολογικά, επικοινωνεί και ενημερώνει τους γονείς τους.
Έχει πολύ καλή γνώση κάθε μαθητή
● γνωρίζει τις ιδιαίτερες δυνατότητες και αδυναμίες του
● παρακολουθεί την εξέλιξή του σε όλα τα μαθήματα και παρεμβαίνει όπου χρειάζεται με διορθωτικές κινήσεις
● τον στηρίζει ψυχολογικά, τον εμπνέει και τον ενθαρρύνει συνεχώς
Χρήσιμο εργαλείο για τον Προσωπικό Υπεύθυνο καθηγητή είναι η ηλεκτρονική υπηρεσία e-neo, μέσα από την οποία ενημερώνεται και επικοινωνεί με τον μαθητή, τους γονείς, τους άλλους καθηγητές και τον υπεύθυνο σπουδών, ακόμα και εκτός φροντιστηρίου.
● Ατομική καρτέλα μαθητή
Αναπόσπαστο εργαλείο για τον προσωπικό υπεύθυνο καθηγητή είναι η ατομική του καρτέλα σε ψηφιακή αλλά και έντυπη μορφή στην οποία απεικονίζεται παραστατικά μέσα από ειδικά διαγράμματα επιδόσεων η εκπαιδευτική πορεία του μαθητή.

Ο καθηγητής στο νέο φροντιστήριο αποτελεί το βασικότερο συστατικό της επιτυχίας!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΕΟ

Καθοδηγεί με μεθοδικότητα το μαθητή, θέτει χρονοδιαγράμματα και τον επιβραβεύει. Μέσα από μια διαδικασία ενεργητικής μάθησης ενισχύει την αυτενέργεια του μαθητή, κάτι που συνιστά προϋπόθεση για την επιτυχία της μαθησιακής διαδικασίας.
● Επιμορφώνεται συνεχώς από τα ειδικά σεμινάρια που διοργανώνει ο Όμιλος μας για τους καθηγητές του.
● Αξιολογείται συνεχώς για την δουλειά του.
● Είναι αποκλειστικός συνεργάτης του Ομίλου, απολαμβάνοντας εργασιακή σιγουριά και ασφάλεια.
● Συμμετέχει ενεργά στη συνδιαμόρφωση των προγραμμάτων σπουδών, προτείνοντας τρόπους για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση τους.
● Ακολουθεί τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα διεκπεραίωσης της ύλης, προσαρμόζοντας τα στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών του.
● Αξιοποιεί τα σύγχρονα εργαλεία που του προφέρει ο Όμιλος (διαδραστικοί πίνακες, e-neo) και την τεχνολογία για να βελτιώσει τη διδακτική διαδικασία.
● Χρησιμοποιεί τις εκδόσεις του Ομίλου, ώστε να εξασφαλίζεται η ολοκληρωμένη και ποιοτική παροχή γνώσεων αλλά παράλληλα μπορεί να συμβάλει και ο ίδιος στη βελτιστοποίηση της με τα προσωπικά του συγγράμματα.

Νέο Φροντιστήριο
Νέο Φροντιστήριο

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Τεστ Εμπέδωσης ύλης
Ολιγόλεπτα τεστ εξέτασης εκμάθησης της ύλης, εντός ωρών διδασκαλίας
Ωριαία, εβδομαδιαία διαγωνίσματα εμπέδωσης της ύλης, εκτός ωρών διδασκαλίας και μάλιστα μέσω της εφαρμογής e-neo, πολλά από αυτά μπορούν να γίνονται από το σπίτι!
Για το ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, καθιερώσαμε εβδομαδιαία ώρα γλωσσικής εξάσκησης
4 κύκλοι Επαναληπτικών Διαγωνισμάτων
Επαναληπτικά σταθμιστικά διαγωνίσματα ανά 15 ημέρες που ελέγχουν τη γνωστική επάρκεια του μαθητή, ευνοούν την κριτική σκέψη και προετοιμάζουν το μαθητή για τις τελικές εξετάσεις
Εξετάσεις προσομοίωσης
Το Φροντιστήριο μας διενεργεί εξετάσεις με θέματα σταθμισμένης δυσκολίας που επιλέγονται από ομάδες έμπειρων καθηγητών του Ομίλου.
Οι συνθήκες διεξαγωγής των εξετάσεων προσομοίωσης προσιδιάζουν σε αυτές των Πανελληνίων, ώστε τα παιδιά να προετοιμαστούν και ψυχολογικά για την ιδιαιτερότητα αυτών των εξετάσεων.
Τα γραπτά διορθώνονται από δύο διαφορετικούς εκπαιδευτικούς προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα στην βαθμολόγηση.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Απόλυτα εξειδικευμένες εκδόσεις στην εκπαίδευση!
Σαράντα μοναδικά βιβλία, που καλύπτουν όλα τα μαθήματα κάθε τάξης ευκολοδιάβαστα, ολοκληρωμένα τα οποία “μεταφράζουν” στη γλώσσα του μαθητή τα δυσνόητα σχολικά βιβλία και εστιάζουν στα θέματα που μπαίνουν στις εξετάσεις.
Γραμμένα από κορυφαίους επιστήμονες – εκπαιδευτικούς και με το κύρος του μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου στην Ελλάδα.›
Τα βιβλία νέο, προορίζονται για αποκλειστική χρήση από τους μαθητές μας και δεν πωλούνται στο εμπόριο. Ανανεώνονται συνεχώς προσαρμοζόμενα στις εκάστοτε εκπαιδευτικές αλλαγές. Η επιτυχία τους συνιστάται στις διευρυμένες συγγραφικές ομάδες που αποτελούνται από τους έμπειρους και δοκιμασμένους εκπαιδευτικούς μας.
Οι εκδόσεις “νέο” αποτελούν βασικό παράγοντα στη διαμόρφωση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των σπουδαστών μας έναντι των άλλων.

Νέο Φροντιστήριο
Νέο Φροντιστήριο

ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

e-neo
Υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης για τους μαθητές και τους γονείς τους.
Tα φροντιστήρια “νέο” καινοτομούν και στην ενημέρωση μαθητών και γονέων. Μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή e-neo, μαθητές και γονείς έχουν πρόσβαση από οποιοδήποτε Η/Υ, κινητό τηλέφωνο ή ταμπλέτα σε πληροφορίες που αφορούν τη φοίτηση των μαθητών μας ανά πάσα στιγμή. Πιο συγκεκριμένα μέσα από την υπηρεσία παρέχεται ενημέρωση για:
– Το ωρολόγιο πρόγραμμα, τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις των φροντιστηρίων καθώς και το πρόγραμμα διαγωνισμάτων.
– Τη συνολική αξιολόγηση κάθε μαθητή σε όλα τα μαθήματα φοίτησής του.
– Τις απουσίες των μαθητών.
– Αναλυτικές πληροφορίες για τη φοίτηση κάθε μαθητή στο φροντιστήριο (ώρες διδασκαλίας ανά μάθημα, τμήμα παρακολούθησης, διδάσκων καθηγητής ανά μάθημα, κ.λπ.).
Επίσης μέσα από την εφαρμογή διατίθεται ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων, σύστημα προσωπικών ενημερώσεων καθώς και δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαθητών και γονέων με τη Γραμματεία, την ακαδημαϊκή διεύθυνση αλλά και τους διευθυντές κάθε φροντιστηρίου.
Προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων
Προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων 2-3 φορές το χρόνο όπου όλο το επιτελείο των καθηγητών μας είναι διαθέσιμο τα Σαββατοκύριακα προκειμένου με διαπροσωπική επικοινωνία να ενημερώσουν τους γονείς αναλυτικά για τις επιδόσεις των παιδιών τους στο Φροντιστήριο, τις προοπτικές και τις τυχόν δυσκολίες.
Ατομικές συναντήσεις Υπευθύνου Σπουδών – Γονέα
Ο Υπεύθυνος Σπουδών του Φροντιστηρίου μας ή ο προσωπικός Υπεύθυνος του μαθητή καλεί το γονέα σε ατομικές συναντήσεις προκειμένου να ενημερώσει το γονιό αναλυτικά για την παρουσία του μαθητή στο Φροντιστήριο, να του παρουσιάσει την πορεία των επιδόσεων του και να συζητήσει οποιοδήποτε πρόβλημα τον απασχολεί.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Αξιοποιώντας τα τελευταία τεχνολογικά μέσα, με το διαδικτυακό φροντιστήριο, πραγματοποιείται μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος online εκπαίδευσης χωρίς όρια και εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις.
Με το διαδικτυακό φροντιστήριο, το μάθημα δεν μένει στην παρακολούθηση, αλλά ο μαθητής μπορεί να συμμετέχει διαδραστικά, να ανταλλάξει εκπαιδευτικό υλικό με τον καθηγητή και τους συμμαθητές του.

Νέο Φροντιστήριο

ΝΕΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

H εκπαίδευση δεν έχει όρια