Παγκράτι - Η ομάδα μας

Παγκράτι – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-07-10T09:33:43+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Γκικοπούλου ΕλεάναΦιλόλογος

Γκικοπούλου Ελεάνα – Φιλόλογος

Καθηγήτρια Έκθεσης και Λατινικών σε μαθητές Β΄ και Γ΄ Λυκείου με 15ετή Φροντιστηριακή εμπειρία. Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πιστοποίηση παρακολούθησης Σεμιναρίων «Η θεωρητική και πρακτική κατοχύρωση του μαθήματος της έκθεσης ιδεών: τεχνική και μεθοδολογία».

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Δήμας Γιάννης – Φυσικός

Διευθυντής Σπουδών και Καθηγητής Φυσικής στο Νέο-Παγκράτι, με 12ετή εμπειρία διδασκαλίας σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στον τομέα της εκπαίδευσης. Μεταπτυχιακός φοιτητής στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π. και του Ε.ΚΕ.Φ.Ε Δημόκριτος με τίτλο: «Φυσική και Τεχνολογικές Εφαρμογές». Πιστοποίηση από σεμινάρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) για διδασκαλία σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες, όπως δυσλεξία και δυσαριθμισία καθώς και σεμινάριο πειραματικής παιδαγωγικής στην βελτιστοποίηση της παιδαγωγικής σχέσης.

Νέο Φροντιστήριο
Κουντούπης ΗλίαςΜαθηματικός

Κουντούπης Ηλίας – Μαθηματικός

Μαθηματικός–Msc Στατιστικός–MBA Καθηγητής Μαθηματικών, Στατιστικής και Οικονομικών με 15ετή εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Απόφοιτος Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Στατιστικής και Επιχειρησιακής Έρευνας από το Μαθηματικό τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς επίσης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Μέλος της συγγραφικής ομάδας για τα φροντιστηριακά βιβλία του Ομίλου ΝΕΟ των Μαθηματικών Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου και Μαθηματικών Γενικής Παιδείας Γ’ Λυκείου.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
Γαλαζούλας ΜιχάληςΦιλόλογος

Γαλαζούλας Μιχάλης – Φιλόλογος

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (κατεύθυνση Παιδαγωγική) της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών την περίοδο 2003-2007. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του συμμετείχε στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών στα πλαίσια του οποίου παρακολούθησε διδασκαλίες σε Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια και δίδαξε ο ίδιος. Επίσης, έχει εκπονήσει εργασίες που αφορούν στα μαθήματα: Αρχαία Ιστορία, Βυζαντινή Ιστορία, Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία, Αρχαία ελληνική φιλοσοφία, Ιστορία της Νεοελληνικής Εκπαίδευσης κ.ά. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει την πρωτότυπη μέθοδο εκμάθησης των Αρχαίων Ελληνικών στο Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών «Ελληνική Αγωγή». Εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης από το 2008 και στη Γ΄ Λυκείου ειδικεύεται στο μάθημα της Ιστορίας. Βασικός σκοπός της διδασκαλίας του είναι να καταστήσει τους μαθητές κατακτητές της γνώσης και όχι απλούς αχθοφόρους.

Νέο Φροντιστήριο
Δεληκούρα ΒίκυΦιλόλογος

Δεληκούρα Βίκυ – Φιλόλογος

Καθηγήτρια φιλολογίας με 8ετή εμπειρία διδασκαλίας σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος Πιστοποιητικού κατάρτισης με τίτλο «Εξειδίκευση στις αναπτυξιακές διαταραχές παιδιών και εφήβων (συμπτωματολογία–αξιολόγηση- παρέμβαση)» και μαθησιακές δυσκολίες, Παιδαγωγικό τμήμα Ειδικής αγωγής, εργαστήριο νευροψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Νέο Φροντιστήριο
Ζώης ΓιώργοςΒιολόγος

Ζώης Γιώργος – Βιολόγος

Καθηγητής Βιολογίας στο Νέο φροντιστήριο Παγκρατίου και σε άλλα παραρτήματα του ομίλου με διδακτική εμπειρία 10 ετών στην προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. Έχει σπουδάσει Βιοχημεία στο πανεπιστήμιο Sussex της Βρετανίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοτεχνολογία (MSc) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).
Νέο Φροντιστήριο
Παπαγούλα ΝατάσαΜαθηματικός

Παπαγούλα Νατάσα – Μαθηματικός

Καθηγήτρια Μαθηματικών με 30ετή εμπειρία διδασκαλίας στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στον τομέα «Πιθανότητες», «Παραστατική Στατιστική» και «Ανάλυση Δεδομένων». Πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών στα μαθηματικά και σε θέματα της θεωρίας Galois στο Ε.ΚΕ.ΦΕ Δημόκριτος. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Μαθηματικών Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου του ομίλου ΝΕΟ.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Παπαδάκη Ιωάννα – Φιλόλογος

Καθηγήτρια Αρχαίων Ελληνικών Προσανατολισμού και Ιστορίας Προσανατολισμού σε μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου με 15ετή Φροντιστηριακή εμπειρία. Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με Σπουδές στο τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Ε.Κ.Π.Α. Πιστοποίηση παρακολούθησης Σεμιναρίων Ειδική Αγωγή.

Νέο Φροντιστήριο
Παπαδόπουλος ΓιώργοςΧημικός

Παπαδόπουλος Γιώργος – Χημικός

Καθηγητής Χημείας με 10ετή εμπειρία διδασκαλίας στη χημεία γυμνασίου και λυκείου. Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στον τομέα «Οργανική Χημεία» και διδακτορικό στον τομέα «Οργανική Χημεία». Πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων και συνεδρίων και 6 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Νέο Φροντιστήριο
Ψωρούλα ΧρύσαΟικονομολόγος

Ψωρούλα Χρύσα – Οικονομολόγος

Καθηγήτρια του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας της Γ’ Λυκείου με 14ετή εμπειρία καθώς και Καθηγήτρια Μαθημάτων ΕΠΑΛ. Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Σπουδές στο Project Management και στην Ειδική Αγωγή.

Διοικητικό Προσωπικό

Σκαρλάτου Κέλλυ – Υπεύθυνη Γραμματείας