Νέο Φροντιστήριο: Παλαιό Φάληρο

53 χρόνια εξασφαλίζουμε την επιτυχία

Νέο Φροντιστήριο: Παλαιό Φάληρο 2021-08-31T00:45:12+03:00

Λίγα λόγια για εμάς

Το εκπαιδευτήριό μας στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο και βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης (διασταύρωση Αχιλλέως με τη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου) εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τις περιοχές του Π.Φαλήρου και της Ν.Σμύρνης. Το τραμ περνά μπροστά από το κτίριο και κάνει την πρόσβαση εύκολη και ασφαλή.

Τα μαθήματά μας γίνονται δια ζώσης και διαδικτυακά, σε ολιγομελή groups ή ιδιαίτερα, ενώ η προετοιμασία όλων των τάξεων του Λυκείου περιλαμβάνει προσομοιώσεις Πανελληνίων εξετάσεων και ετήσιο κύκλο σπουδών με χειμερινά και θερινά τμήματα.

Το σύγχρονο, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια πιο παραγωγική εκπαιδευτική διαδικασία, την οποία φυσικά εξασφαλίζει το εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό μας.

Ο ρόλος μας όμως δεν σταματά στην αίθουσα διδασκαλίας. Στο χώρο μας λειτουργεί Αναγνωστήριο, το οποίο οι μαθητές μας μπορούν να επισκέπτονται όποτε θέλουν, ώστε να συγκεντρώνονται στο διάβασμά τους σε ένα ήσυχο και όμορφο περιβάλλον, με πρόσβαση σε περισσότερα βιβλία και κοντά στους καθηγητές τους για επιπλέον βοήθεια.

Τα τμήματά μας είναι αυστηρά ολιγομελή (έως 4-5 άτομα), επιτυγχάνοντας εξατομικευμένη και ακόμα πιο αποδοτική διδασκαλία.

Το φροντιστήριό μας αποτελεί το μέλος της οικογένειας του παλαιότερου και μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου της χώρας με παράδοση στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης από το 1968!

Πληροφορίες Παραρτήματος

  • Διεύθυνση: Αχιλλέως 107, Παλαιό Φάληρο

  • Τηλέφωνo: 213 0412555

  • Email: neo.palaiofaliro@gmail.com

  • Ωράριο Λειτουργίας:

    Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-14.00 & 16.00-20.00

    Σάββατο: 10.00-14.00

Βρείτε μας στο Facebook

Είπαν για εμάς: 

Οι καθηγητές του Νέου Φροντιστηρίου με προετοίμασαν για τις πανελλήνιες εξετάσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να τις αντιμετωπίσω σαν κάτι διαδικαστικό…
Τους ευχαριστώ όλους!
Αντώνης Κ. - , Φοιτητής ΕΜΠ
Οι καθηγητές του Νέου Φροντιστηρίου με προετοίμασαν για τις πανελλήνιες εξετάσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να τις αντιμετωπίσω σαν κάτι διαδικαστικό…
Τους ευχαριστώ όλους!
Ευάγγελος Ε. , Φοιτητής Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών
Οι βαθμολογικες επιδόσεις μου στις εξετάσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αλλά δεν ήταν έκπληξη! Το Νέο Φροντιστήριο είχε φροντίσει για αυτό…
Τους αναπολώ με αγάπη & νοσταλγία! Με ενέπνευσαν..
Εύη Σ., Απόφοιτος Νομικής Σχολής Αθηνών

Βρείτε μας στο χάρτη