Νέο Φροντιστήριο: Παλαιό Φάληρο

50 χρόνια εξασφαλίζουμε την επιτυχία

Νέο Φροντιστήριο: Παλαιό Φάληρο 2020-05-01T20:58:54+03:00

Λίγα λόγια για εμάς

Το εκπαιδευτήριό μας στεγάζεται σε ένα αυτόνομο και υπερσύγχρονο κτίριο, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης, στην λεωφόρο Αχιλλέως, λίγα μέτρα πριν τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου. Το τραμ περνά μπροστά από το κτίριο και κάνει την πρόσβαση εύκολη και άμεση από τα περισσότερα σημεία της πόλης.

Το σύγχρονο, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια πιο παραγωγική εκπαιδευτική διαδικασία, την οποία φυσικά εξασφαλίζει το εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό μας.

Ο ρόλος μας όμως δεν σταματά στην αίθουσα διδασκαλίας. Στο χώρο μας λειτουργεί Αναγνωστήριο, το οποίο οι μαθητές μας μπορούν να επισκέπτονται όποτε θέλουν, ώστε να συγκεντρώνονται στο διάβασμά τους σε ένα ήσυχο και όμορφο περιβάλλον, με πρόσβαση σε περισσότερα βιβλία και κοντά στους καθηγητές τους για επιπλέον βοήθεια.

Τα τμήματά μας είναι αυστηρά ολιγομελή (έως 4-5 άτομα), επιτυγχάνοντας εξατομικευμένη και ακόμα πιο αποδοτική διδασκαλία.

Το φροντιστήριο μπορεί να είναι καινούριο «απόκτημα» για την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, αλλά αποτελεί το τελευταίο δημιούργημα του παλαιότερου και μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου της χώρας με παράδοση στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης από το 1968! Υπολογίζεται, ότι πάνω από 60.000 σημερινοί επιστήμονες, πέρασαν από τα θρανία του, όλα αυτά τα χρόνια!

Πληροφορίες Παραρτήματος

  • Διεύθυνση: Αχιλλέως 107, Παλαιό Φάληρο

  • Τηλέφωνo: 213 0412555

  • Email: neo.palaiofaliro@gmail.com

  • Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινές: 14:00-21.00

                                              Σάββατο: 10.00-14.00

Βρείτε μας στο Facebook

Είπαν για εμάς: 

Οι καθηγητές του Νέου Φροντιστηρίου με προετοίμασαν για τις πανελλήνιες εξετάσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να τις αντιμετωπίσω σαν κάτι διαδικαστικό…
Τους ευχαριστώ όλους!
Αντώνης Κ. - , Φοιτητής ΕΜΠ
Οι καθηγητές του Νέου Φροντιστηρίου με προετοίμασαν για τις πανελλήνιες εξετάσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να τις αντιμετωπίσω σαν κάτι διαδικαστικό…
Τους ευχαριστώ όλους!
Ευάγγελος Ε. , Φοιτητής Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών
Οι βαθμολογικες επιδόσεις μου στις εξετάσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αλλά δεν ήταν έκπληξη! Το Νέο Φροντιστήριο είχε φροντίσει για αυτό…
Τους αναπολώ με αγάπη & νοσταλγία! Με ενέπνευσαν..
Εύη Σ., Απόφοιτος Νομικής Σχολής Αθηνών

Βρείτε μας στο χάρτη