Παλαιό Φάληρο- Η ομάδα μας

Παλαιό Φάληρο- Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2021-06-20T14:42:32+03:00

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Συνοδινού Βασιλική – Φιλόλογος

Απόφοιτη του τμήματος “Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας” του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων Λατινικών και Έκφρασης-Έκθεσης. Είναι καθηγήτρια φιλολογικών μαθημάτων από το 1995 στον ιδιωτικό τομέα, ενώ έχει εργαστεί και σε δημόσια Λύκεια, ως καθηγήτρια παράλληλης στήριξης.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Λυκούδη Μέμη – Φιλόλογος

Είναι απόφοιτη του τμήματος “Φιλολογίας” του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα και τα Λατινικά. Κατέχει 20ετή εμπειρία στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης, ενώ είναι μέλος του Ομίλου ΝΕΟ από το 2011.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Πασκαλής Στρατής – Χημικός

Απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι μέλος του ομίλου ΝΕΟ από το 2003, ενώ έχει υπάρξει καθηγητής και σε Δημόσια Λύκεια. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια του Επιστημονικού και Επιμορφωτικού Κέντρου Χημικών Μηχανικών, ενώ πέρα από τη διδικτική κατέχει και εργαστηριακή εμπειρία.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Τριανταφυλλόπουλος Θοδωρής- Φυσικός

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχει 10ετή διδακτική εμπειρία στη Μέση Εκπαίδευση.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Μπακαλίδης Γεώργιος – Οικονομολόγος

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Αποτελεί μέλος του διδακτικού προσωπικού του ομίλου ΝΕΟ από τον Ιούλιο του 2017.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Γκίλη Βέρα – Φυσικός

Απόφοιτη του τμήματος Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Διαθέτει μακρά εμπειρία στη διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής σε όλες τις τάξεις του Λυκείου και ιδιαίτερα στην προετοιμασία της Γ’ Λυκείου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ενώ έχει εμπειρία στις μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κουρκουμέλης Σπύρος – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μακρά εμπειρία στη διδασκαλία των Μαθηματικών Λυκείου και Γυμνασίου. Κατέχει εμπειρία στον τομέα ειδικής αγωγής και μαθηματικών, ενώ έχει συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων Μαθηματικών.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ευθυμίου Νίκος – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος MBAμε πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία των Μαθηματικών σε όλες τις τάξεις του Λυκείου. Έχει διδάξει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σιώρου Σοφία-Βιολόγος

Απόφοιτη του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Οικολογία, Διαχείριση και Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης και ιδιαίτερα στην προετοιμασία της Γ’ Λυκείου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Πανόπουλος Χρήστος –Πληροφορική

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Πελεκούδας Νικόλαος- Ιστορία-Κοινωνιολογία

Απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου στο τμήμα της Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας. Έχει εκλεχθεί ως υποψήφιος διδάκτωρ του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής το 2017. Kατέχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης ενώ έχει συγγράψει πολυάριθμα βιβλία κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Καπιτανέλη Κατερίνα- Δασκάλα Δημοτικής Εκπαίδευσης/Παιδαγωγός

Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εμπειρία στη διδασκαλία των τάξεων του Δημοτικού(Α’-ΣΤ’) σε δημοτικά σχολεία(2018-2020) ενώ διαθέτει εμπειρία στην προετοιμασία των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού για την εισαγωγή στο Γυμνάσιο.