Ζωοδόχου Πηγής – Παλατιανή - Η ομάδα μας

Ζωοδόχου Πηγής – Παλατιανή – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-08-01T13:04:44+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Τογιόπουλος Γιώργος – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με εξειδίκευση στις Πιθανότητες, Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα. Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική με διατριβή στην Εφαρμοσμένη Οικονομετρία. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες οικονομικών αναλύσεων, ως βοηθός καθηγητή πανεπιστημίου κατά την παράδοση μαθημάτων σε προπτυχιακούς φοιτητές αλλά από το 2008 εργάζεται στην εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων του ομίλου και προσωπικών του εκδόσεων και είναι Υπεύθυνος Σπουδών στο εκπαιδευτήριο της Ζωοδόχου Πηγής- Παλατιανής.

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Πλακιά Άννα – Οικονομολόγος

Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με την φροντιστηριακή εκπαίδευση τα τελευταία 22 χρόνια. Παράλληλα με την διδασκαλία σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης είχε και 3ετή προϋπηρεσία διδασκαλίας Μικροοικονομίας, Μακροοικονομίας, Marketing και Κοινωνιολογίας στo Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο “Economist”. Διαθέτει ειδίκευση την διδασκαλία του ΑΟΘ και του ΑΟΔΕ Ενιαίου Λυκείου καθώς και του ΕΠΑΛ. Κατέχει προσωπικό αρχείο σημειώσεων τόσο στο ΑΟΘ όσο και στο ΑΟΔΕ. Συνεργάζεται με τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΝΕΟ επί 16 συναπτά έτη και είναι υπεύθυνη σπουδών στο παράρτημα της Ζωοδόχου Πηγής – Παλατιανής.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σιέρρου Σοφία – Φιλόλογος

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση κλασική φιλολογία. Παρακολούθηση σεμιναρίων: (2011) ΙΧ Πανελλήνιο Συμπόσιο Λατινικών Σπουδών με τίτλο «Το χιούμορ στη Λατινική Γραμματεία», (2014) Ημερίδα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με τίτλο «Ο εκπαιδευτικός του 21ου αιώνα: Προκλήσεις και προοπτικές», (2015) Διημερίδα «Ψηφιακά μέσα και διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων. Διαδικτυακές κοινότητες εκπαιδευτικών και νέοι ψηφιακοί πόροι του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας», (2015) Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Επιμόρφωσης «Ο β’ Παγκόσμιος πόλεμος- Κατοχή- Αντίσταση», «Προσεγγίζοντας την Αντιγόνη του Σοφοκλή μέσα από τις τεχνικές του θεάτρου/ δράματος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση», «Το νεοελληνικό διήγημα στο κατώφλι του μοντερνισμού: διακειμενικότητα, ακαταληψία, επιφάνεια στο Παραρλάμα του Δημοσθένη Βουτυρά». Εργάζεται στον όμιλο Νέο από το έτος 2016 διδάσκοντας Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και Λατινικά.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Μπουτάκη Βάσω – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κατεύθυνση στην Κλασική Φιλολογία. Πιστοποίηση σεμιναρίου με αντικείμενο στην Ειδική Αγωγή, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Δυσλεξία παιδιών και εφήβων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και γνώση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Εμπειρία διδασκαλίας σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Απασχόληση στο παράρτημα Ζωοδόχου Πηγής-Παλατιανής.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σαντοριναίου Πέννυ – Μαθηματικός

Πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στην διδακτική των Μαθηματικών, Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ), κάτοχος του Proficiency (university of Michigan) της αγγλικής γλώσσας και του διπλώματος ECDLExpert. Παρακολούθηση σεμιναρίων σχετικά με τις Μαθησιακές Δυσκολίες και κυρίως Δυσλεξία και Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ). Εθελοντική εργασία ως καθηγητής μαθηματικών στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Περιστερίου. Οκταετής εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων μαθηματικών

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κεφαλά Δήμητρα – Φυσικός

Απόφοιτη του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση Ενέργεια-Περιβάλλον. Κάτοχος βεβαίωσης για την παρακολούθηση μαθημάτων που εμπίπτουν στην περιοχή της Πληροφορικής και του χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Συμμετείχε εθελοντικά το 2015 σε κοινωνικό διδασκαλείο. Εργάζεται στον όμιλο από το έτος 2016 διδάσκοντας τα μαθήματα της Φυσικής και των Μαθηματικών.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ζώτου Αριστέα  – Φιλόλογος

Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  κατεύθυνση: Κλασική Φιλολογία. Ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή από το Ερευνητικό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος «Εξειδίκευση στις Τ.Π.Ε. και Ειδική Αγωγή – Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης». Περαιτέρω επιμόρφωση στη Νεοελληνική Γλώσσα (διόρθωση – δημιουργική γραφή), στη Λατινική Γραμματεία και στη Σχολική Ψυχολογία & Συμβουλευτική.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Αντζουλάτου Κατερίνα  – Χημικός

Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Διδακτική της Χημείας. Εκπόνηση πτυχιακής εργασίας με θέμα την Ηλεκτροχημεία στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα, όπου έζησε για 6 μήνες μέσω του προγράμματος Erasmus. Ασχολείται με την εκπαίδευση από το 2007 και μετά την αποφοίτηση από τη σχολή, ξεκίνησε να διδάσκει εθελοντικά στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ιλίου τις χρονιές 2012-2014. Συμμετέχει ανελλιπώς σε σεμινάρια και ημερίδες με θέματα όπως η Διδακτική της Χημείας και των Φυσικών Επιστημών αλλά έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια που έχουν θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες. Εργάζεται στον όμιλο από το 2014, διδάσκοντας το μάθημα της Χημείας.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ζουμπουρίδη Αρχοντούλα  – Γραμματειακή Υποστήριξη

Μαθήτρια του Νέου Φροντιστηρίου στην Πετρούπολη από το 2011 έως το 2014 συνέχισε να ανήκει στην οικογένεια μας στη θέση της Γραμματείας από το 2018 έως σήμερα. Φοιτήτρια του Ι.Ε.Κ Άλφα με σπουδές στο τμήμα Εργοθεραπείας .