Πετρούπολη- Η ομάδα μας

Πετρούπολη – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-03-05T16:38:57+02:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Ντάφος Τάκης – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών Αθήνας. Δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης τα τελευταία 23 χρόνια. Είναι Υπεύθυνος Θετικών Σπουδών στα παραρτήματα Πετρούπολης, Αγίου Ιεροθέου και Κηπούπολης καθώς και Υπεύθυνος Ποιότητας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΝΕΟ.

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Ντάφος Στέφανος – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας με 22 έτη προϋπηρεσία στον κλάδο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης και με εξειδίκευση στο μάθημα των λατινικών. Υπεύθυνος των Ανθρωπιστικών σπουδών στα παραρτήματα της Πετρούπολης και του Αγίου Ιεροθέου.

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Γιαπουτζής Κυριάκος – Χημικός

Έχει σπουδάσει Χημεία στη Σχολή θετικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι ο υπεύθυνος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Χημείας Α΄ Λυκείου που διανέμεται στους μαθητές του ομίλου Νέο και μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Χημείας Προσανατολισμού Γ ΄ Λυκείου. Καθηγητής στον όμιλο Νέο από το 2002, με 15ετή εμπειρία διδασκαλίας των μαθημάτων Χημείας (Α΄ Λυκείου, Β΄ Λυκείου Γενικής παιδείας και προσανατολισμού και Γ΄ λυκείου Χημεία Προσανατολισμού).

Νέο Φροντιστήριο
Όνομαειδικότητα

Κωνσταντίνου Θανάσης – Φιλόλογος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με εικοσαετή προϋπηρεσία στη φροντιστηριακή εκπαίδευση και εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών. Υπεύθυνος Σπουδών στο παράρτημα της Κηπούπολης και Υπεύθυνος Ανθρωπιστικών Σπουδών στο παράρτημα της Πετρούπολης. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Αρχαία Ελληνική Θεματογραφία Β’ και Γ΄ Λυκείου.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Πάυλου Αντώνης – Φιλόλογος

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στη Νεότερη Ευρωπαϊκή Ιστορία και τη Δημιουργική Γραφή. Από το 1989, διδάσκει το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας. Καθηγητής στο φροντιστήριο ΝΕΟ από το 1998. Στο συγγραφικό του έργο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται βιβλία σχετικά με τα αντικείμενα της διδασκαλίας του: Νεοελληνική Γλώσσα Γ Λυκείου (τόμοι Ι – ΙΙ), Νεοελληνική Γλώσσα Β Λυκείου (τόμος Ι), Ανθολόγιο παραθεμάτων για τη διδασκαλία της Ιστορίας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών (τόμοι Ι – ΙΙ – ΙΙΙ).

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Βατζάκα Μπέττυ – Φιλόλογος

Απόφοιτη του τομέα Γλωσσολογίας του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων: Συντακτικό Αρχαίων Ελληνικών, Ασκήσεις Γραμματικής και Συντακτικού για Β’ και Γ’ Λυκείου του ομίλου ΝΕΟ. Καθηγήτρια στο ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ από το 2008 στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών Προσανατολισμού Β’ και Γ’ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ξιφάρη Δήμητρα – Φιλόλογος

Απόφοιτη του Ιονίου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ’ Λυκείου που διανέμεται στους μαθητές του Ομίλου Νέο. Καθηγήτρια στον Όμιλο Νέο από το 2003 με 15ετή εμπειρία διδασκαλίας των μαθημάτων Νεοελληνικής Γλώσσας (Β’ και Γ’ λυκείου).

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Σταμούλη Χριστίνα – Φιλόλογος

Μαθήτρια του Φροντιστηρίου ΝΕΟ. Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Γραμματικής των Αρχαίων Προσανατολισμού για την Β’ και Γ’ Λυκείου. Καθηγήτρια στον όμιλο ΝΕΟ από το 2009 με εμπειρία στη διδασκαλία του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών (Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου)

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Κακλόπουλος Βασίλης – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης με φροντιστηριακή εμπειρία από το 1987. Καθηγητής στον Όμιλο ΝΕΟ από το 2005 με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Μαθηματικών στην Β’ και Γ’ Λυκείου

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ράβδου Μαρία – Μαθηματικός

Απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Διδακτική των Μαθηματικών. Συνεργάζεται με τον Όμιλο ΝΕΟ από το 2016. Παρευρίσκεται σε συνέδρια της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας καθώς και σε επιμορφωτικά σεμινάρια μέχρι και σήμερα. Διαθέτει προσωπικό συγγραφικό αρχείο σημειώσεων και έχει συμμετάσχει σε διάφορες συγγραφικές ομάδες.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Καραγγέλης Κώστας – Μαθηματικός

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με προπτυχιακή ειδίκευση στην Διδακτική των Μαθηματικών. Μέλος του ομίλου ΝΕΟ από το 1998 ως μαθητής και από το 2004 ως καθηγητής. Συμμετείχε στην συγγραφική ομάδα του φροντιστηριακού βιβλίου Μαθηματικών Προσανατολισμού Β΄ Λυκείου που διανέμει ο όμιλος στους μαθητές του. Μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με συμμετοχή στα ετήσια Πανελλήνια Συνέδρια Μαθηματικής Παιδείας από το 2006 μέχρι σήμερα.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Χαραλαμπόπουλος Χρήστος – Φυσικός

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997. Καθηγητής στον Όμιλο ΝΕΟ από το 2002 με εικοσαετή εμπειρία διδασκαλίας στα μαθήματα: Φυσική Α’ Λυκείου, Φυσική Προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας Β’ Λυκείου και Φυσική Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Ασημακόπουλος Γιώργος – Οικονομολόγος

Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εικοσαετή εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο των φροντιστηρίων και ειδικότερα του Ομίλου ΝΕΟ.

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Τσίρκας Γιώργος – Καθηγητής Πληροφορικής

Απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακές Σπουδές. Διδάσκει το γνωστικό αντικείμενο του Προγραμματισμού στον όμιλο Νέο Φροντιστήριο από το 2005.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
ΌνομαΕιδικότητα

Παππά Μαίρη

Κάτοχος διπλώματος ΙΕΚ με ειδικότητα “Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών”. Εργάζεται στο παράρτημα μας στη θέση της γραμματέως τα τελευταία 17 χρόνια.