Θερινά μαθήματα προετοιμασίας

Θερινά μαθήματα 2021-05-11T14:18:52+03:00
Κύριος στόχος των μαθητών, καθηγητών και γονέων είναι η έγκαιρη και η επιτυχής προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Στα φροντιστήριο Νέο, κάθε καλοκαίρι λειτουργούν εντατικά τμήματα προετοιμασίας με έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές και για τις 4 Ομάδες Προσανατολισμού της Γ Λυκείου:
 • Ανθρωπιστικών Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών

 • Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών

 • Επιστημών Υγείας και Ζωής

 • Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής


Οι μαθητές μας, τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα έχουν ολοκληρώσει το 1/3 της ύλης της Γ΄Λυκείου. Έτσι, αποκτούν ένα τεράστιο πλεονέκτημα και έχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας στις σχολές και στα τμήματα ΑΕΙ που επιθυμούν να εισαχθούν.

Αντίστοιχα θα λειτουργήσουν τμήματα θερινής προετοιμασίας για όλες τις τάξεις του Λυκείου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


Η ανάγκη για θερινά μαθήματα είναι απαραίτητη πιο πολύ από ποτέ. Με το κλείσιμο των σχολείων, οι μαθητές έχασαν ένα σημαντικό μέρος των μαθημάτων και της ύλης και βρέθηκαν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες που τους επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό τόσο σε ψυχολογικό αλλά και σε μαθησιακό επίπεδο. Ο όμιλος των φροντιστηρίων Νέο, από την πρώτη κιόλας στιγμή, στάθηκε δίπλα στους μαθητές του και μέσω της διαδικτυακής εκπαίδευσης κάλυψε έγκαιρα τις ανάγκες και τα κενά των μαθητών, χωρίς να χαθεί ούτε μία διδακτική ώρα. Το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό των Φροντιστηρίων Νέο, παρέχεται στο σύνολο των μαθητών μας μέσω της εύχρηστης και καινοτόμας διαδικτυακής πλατφόρμας, ΝeoKeyschool.


Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Η προετοιμασία των μαθητών, που θα συμμετάσχουν στις πανελλήνιες Εξετάσεις του 2022, ξεκινά με τα θερινά μαθήματα διάρκειας 6+1 εβδομάδων με έναρξη τη Δευτέρα 8 Ιουνίου. Οι μαθητές επιλέγουν το Επιστημονικό Πεδίο, στα μαθήματα του οποίου θα εξεταστούν και ακολουθούν στα φροντιστήρια μας ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, στο οποίο διδάσκεται ένα μεγάλο μέρος της εξεταστέας ύλης.
Η παρακολούθηση των θερινών μαθημάτων είναι απαραίτητη γιατί σε αυτό το χρονικό διάστημα:
 • αναμένεται να καλυφθεί μεγάλο ποσοστό της ύλης
 • να διαγνωστούν έγκαιρα τυχόν ελλείψεις
 • να καλυφθούν κενά από προηγούμενες χρονιές
Σε κάθε περίπτωση:
 • η θερινή προετοιμασία είναι αναπόσπαστο και σημαντικό μέρος της προετοιμασίας των Εξετάσεων
 • η μεθοδική και οργανωμένη δουλειά κατά τη διάρκεια των θερινών μαθημάτων δίνει το προβάδισμα στους μαθητές που την ακολουθούν  σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους
 • αυξάνονται οι πιθανότητες  επίτευξης  των στόχων τους
Νέο Φροντιστήριο
Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώνουμε λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, κρίνεται απαραίτητη η προετοιμασία  των μαθητών που θα μεταβούν στη Β΄Λυκείου. Το πρόγραμμα, διάρκειας 4 εβδομάδων, θα ξεκινήσει  στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου.
Με την προετοιμασία ο μαθητής:
 • Καλύπτει πιθανά κενά
 • Έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με τα μαθήματα προσανατολισμού
Νέο Φροντιστήριο
A΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Επιβεβλημένη λόγω των έκτακτων συνθηκών κρίνεται και η προετοιμασία των μαθητών που θα μεταβούν στην Α΄Λυκείου. Η προετοιμασία των μαθητών θα ξεκινήσει 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί 12 Ιουλίου.
Με την προετοιμασία ο μαθητής:
 • Καλύπτει έγκαιρα κενά και ελλέιψεις
 • Έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με τα μαθήματα⦁ Προετοιμάζεται για την Τράπεζα Θεμάτων με την οποία θα συνυπολογίζονται οι βαθμοί όλων των τάξεων του Λυκείου για την είσοδο του στα ΑΕΙ
Νέο Φροντιστήριο
ΕXTRA δωρεάν υπηρεσία
Για όσους μαθητές δεν έχουν διαμορφώσει ακόμα σαφή άποψη για τις σπουδές που επιθυμούν να ακολουθήσουν, σε όλα τα εκπαιδευτήρια του ομίλου προσφέρεται δωρεάν το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων horizon, το απόλυτο εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού! Τα μαθήματα της θερινής προετοιμασίας στο νέο φροντιστήριο διεξάγονται  καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και συνοδεύονται από Επαναληπτικά Διαγωνίσματα. Τα μαθήματα συνεχίζονται από 30 Αυγούστου παράλληλα με Επαναληπτικά Διαγωνίσματα στο σύνολο της διδαχθείσας  ύλης. Βρείτε το εκπαιδευτήριο που σας εξυπηρετεί και ζητείστε να ενημερωθείτε αναλυτικά από τον υπεύθυνο του Νέου  φροντιστηρίου της περιοχής σας, για το πρόγραμμα σπουδών, τα ανταγωνιστικά δίδακτρα και το ωρολόγιο πρόγραμμα!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος