Θερινά μαθήματα προετοιμασίας

Θερινά μαθήματα 2020-05-13T02:19:40+03:00

Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Η προετοιμασία των μαθητών, που θα συμμετάσχουν στις  πανελλήνιες  Εξετάσεις του 2021, ξεκινά με τα θερινά μαθήματα διάρκειας 6+1 εβδομάδων με έναρξη   9 Ιουνίου.

Οι μαθητές επιλέγουν το Επιστημονικό Πεδίο, στα μαθήματα του οποίου θα εξεταστούν και ακολουθούν στα φροντιστήρια μας ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, στο οποίο διδάσκεται ένα μεγάλο μέρος της εξεταστέας ύλης.

Η παρακολούθηση των θερινών μαθημάτων είναι απαραίτητη γιατί σε αυτό το χρονικό διάστημα:

  • αναμένεται να καλυφθεί μεγάλο ποσοστό της ύλης
  • να διαγνωστούν έγκαιρα τυχόν ελλείψεις
  • να καλυφθούν κενά από προηγούμενες χρονιές

Σε κάθε περίπτωση:

  • η θερινή προετοιμασία είναι αναπόσπαστο και σημαντικό μέρος της προετοιμασίας των Εξετάσεων
  • η μεθοδική και οργανωμένη δουλειά κατά τη διάρκεια των θερινών μαθημάτων δίνει το προβάδισμα στους μαθητές που την ακολουθούν  σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους
  • αυξάνονται οι πιθανότητες  επίτευξης  των στόχων τους

Ενημερωθείτε εδώ

Νέο Φροντιστήριο

Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώνουμε λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, κρίνεται απαραίτητη η προετοιμασία  των μαθητών που θα μεταβούν στη Β΄Λυκείου. Το πρόγραμμα, διάρκειας 4 εβδομάδων, θα ξεκινήσει  στις 10 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου.

Με την προετοιμασία ο μαθητής:

  • Καλύπτει πιθανά κενά
  • Έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με τα μαθήματα προσανατολισμού

Ενημερωθείτε εδώ

Νέο Φροντιστήριο

Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Επιβεβλημένη λόγω των έκτακτων συνθηκών κρίνεται και η προετοιμασία των μαθητών που θα μεταβούν στην Α΄Λυκείου. Η προετοιμασία των μαθητών θα ξεκινήσει 10 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί 8 Ιουλίου.

Με την προετοιμασία ο μαθητής:

  • Καλύπτει έγκαιρα κενά και ελλέιψεις
  • Προετοιμάζεται για την Τράπεζα Θεμάτων με την οποία θα συνυπολογίζονται οι βαθμοί όλων των τάξεων του Λυκείου για την είσοδο του στα ΑΕΙ

Ενημερωθείτε εδώ

Νέο Φροντιστήριο

ΕXTRA δωρεάν υπηρεσία

Για όσους μαθητές δεν έχουν διαμορφώσει ακόμα σαφή άποψη για τις σπουδές που επιθυμούν να ακολουθήσουν, σε όλα τα εκπαιδευτήρια του ομίλου προσφέρεται δωρεάν το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων horizon, το απόλυτο εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού!

Τα μαθήματα της θερινής προετοιμασίας στο νέο φροντιστήριο διεξάγονται  καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και συνοδεύονται από Επαναληπτικά Διαγωνίσματα.

Τα μαθήματα συνεχίζονται από 29 Αυγούστου παράλληλα με Επαναληπτικά Διαγωνίσματα στο σύνολο της διδαχθείσας  ύλης.

Βρείτε το εκπαιδευτήριο που σας εξυπηρετεί και ζητείστε να ενημερωθείτε αναλυτικά από τον υπεύθυνο του Νέου  φροντιστηρίου της περιοχής σας, για το πρόγραμμα σπουδών, τα ανταγωνιστικά δίδακτρα και το ωρολόγιο πρόγραμμα!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος