Τραγουδάμε για την αγάπη!

/Τραγουδάμε για την αγάπη!
Τραγουδάμε για την αγάπη! 2019-04-20T21:52:59+03:00

Ο Εκπαιδευτικός Όµιλος Νέο, ο µεγαλύτερος φροντιστηριακός όµιλος µέσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, καθώς αριθµεί 77 εκπαιδευτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο. (48 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα, 29 Κέντρα µελέτης σε Ελλάδα και Κύπρο). Με δυναµική παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από 50 συνεχή χρόνια, καθώς το πρώτο Νέο Φροντιστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968, στο κέντρο της Αθήνας, µε πάνω από 5.500 µαθητές, µε τουλάχιστον 550 καθηγητές και πάνω από 55.000 αποφοίτους πανεπιστηµίου, διοργανώνει Φιλανθρωπική Συναυλία, ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

Θα ακολουθήσει βράβευση από τους Υπευθύνους Σπουδών και τους καθηγητές τους, των µαθητών των Φροντιστηρίων µας που αρίστευσαν στις τελευταίες Πανελλήνιες εξετάσεις.

Νέο Φροντιστήριο

Οµιλιτής:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ,Τίτλος Οµιλίας: Δες τη θετική πλευρά της ζωής
Ο Βαγγέλης Αυγουλάς γεννήθηκε το 1988, µεγάλωσε και ζει στο Ίλιον ενώ κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης. Είναι απόφοιτος της Νοµικής Σχολής Αθηνών και διατηρεί το δικό του γραφείο στο Ίλιον. Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου από το 2017και επί σειρά ετών δηµοτικός σύµβουλος στο Ίλιον Αττικής έχοντας διατελέσει και Αντιδήµαρχος της πόλης. Σήµερα διατελεί, µεταξύ άλλων, τακτικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους µε προβλήµατα όρασης, µέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Νοµαρχιακού Σωµατείου ΑµεΑ “Τυρταίος”, µέλος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήµων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), µέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), Ιδρυτικό Μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Υποτρόφων Προγραµµάτων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ (HELLENIC U.S. ALUMNI), συνεργάτης του Συνδέσµου Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.), Αντιπρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Career Sign» και Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Άλλα Μάτια», της µοναδικής στην Ελλάδα προσβάσιµης διαδικτυακής πύλης ενηµέρωσης www.meallamatia και την ανάπτυξη δράσεων πανελλαδικά για την εξοικείωση του κοινού µε την αναπηρία.

Νέο Φροντιστήριο

Μέρος του εισοδήματος θα διατεθούν για τη στήριξη του ιδρύματος Τζένη Καρέζη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ
Το «Ίδρυµα Τζένη Καρέζη» ιδρύθηκε το 1992 κάνοντας πράξη την επιθυµία της αξέχαστης ηθοποιού να παρέχονται δωρεάν εξειδικευµένες υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας σε όλο και περισσότερους καρκινοπαθείς & γενικά ασθενείς µε χρόνιες καταληκτικές, και µη, παθήσεις. Βασικός σκοπός του Ιδρύµατος είναι η υποστήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Τζένη Καρέζη», του Α’ Ακτινολογικού Εργαστηρίου του Ε.Κ.Π.Α., που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ιδρύµατος, ως παράρτηµα του Αρεταίειου Νοσοκοµείου. Το «Ίδρυµα Τζένη Καρέζη» έχει δώσει µέχρι σήµερα τη δυνατότητα σε περισσότερους από 7.000 ασθενείς να βρουν ΔΩΡΕΑΝ στήριξη και ανακούφιση στα προβλήµατα που τους δηµιουργεί η ασθένειά τους. Επόµενος στόχος µας είναι η οργάνωση και λειτουργία της κατ’ οίκον ανακουφιστικής φροντίδας.

Νέο Φροντιστήριο

Το Νέο φροντιστήριο είναι περήφανος υποστηρικτής των αθλητών μας Γεράσιμου Λιγνού και Γιώργου Σφάλτου, στο δρόμο για την Παραολυμπιάδα.

Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΓΝΟΣ είναι 23 ετών και έχει επιτύχει να είναι Παγκόσµιος Πρωταθλητής στην κολύµβηση ΑµεΑ το 2017 στο Μεξικό. Γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Κεφαλονιά. Ασχολείται από την ηλικία των τεσσάρων χρονών µε την κολύµβηση ενώ παράλληλα σπουδάζει Διαιτολογία Διατροφολογία στο ΤΕΙ Καρδίτσας. Ως κολυµβητής έχει λάβει µέρος σε πολλές διοργανώσεις και αγώνες, εθνικούς, διεθνείς, εντός και εκτός Ελλάδος. Αντιµετωπίζει από τα δεκαπέντε του πρόβληµα υγείας στα µάτια του, ονοµάζεται «συγγενή δυστροφία κωνίων αµφιβλειστροειδούς stargardt». Δεν το έβαλε κάτω, επέµεινε και καταφέρε σηµαντικές επιτυχίες στην κολύµβηση. Στόχος του είναι η συµµετοχή στο παγκόσµιο πρωτάθληµα κολύµβησης ΑµεΑ που θα γίνει τον Αύγουστο στην Μαλαισία
και όνειρό του η συµµετοχή του στην Παραολυµπιάδα στο Τόκυο το 2020.
Επόµενοι στόχοι του το Παγκόσµιο Πρωτάθληµα 2019, Παραολυµπιακοί Αγώνες 2020 στο Τόκιο και
οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΑΛΤΟΣ είναι 35 ετών, γεννηµένος στην Αθήνα και έχει επιτύχει σηµαντικές διακρίσεις κατά τη συµµετοχή του σε αγώνες κολύµβησης. Εναι Παγκόσµιος Πρωταθλητής στην κολύµβηση ΑµεΑ το 2017 στο Μεξικό, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 στο Δουβλίνο, Πρωταθλητής στους Παραολυµπιακούς Αγώνες το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο -Βραζιλία, Παγκόσµιος Πρωτάθλητής Κολύµβησης το 2015 στη Γλασκόβη και Πρωταθλητής Ευρώπης το 2014 στο Αϊντχόβεν -Ολλανδία.

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο τραγούδι και τη μουσική οι:

Νέο Φροντιστήριο

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Ο διεθνούς φήµης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής µαζί µε την εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη, µας ταξιδεύουν στον µαγικό κόσµο µε υπέροχα τραγούδια που αγαπήσαµε… (Θες, Σβήσε το φεγγάρι, Στους πέντε ανέµους, ο Γέρος, Κάποιες φορές και πολλά άλλα).

Νέο Φροντιστήριο

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

Από την σκηνή του θεάτρου στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού παίζει κιθάρα και τραγουδάει µε καθαρά ροκ διάθεση, ήχους δυνατούς, γνώριµες µουσικές και πολύ πάθος. Σε ένα ρετρό πρόγραµµα Ελληνικών και Ξένων ροκ τραγουδιών (Blues, Rock, Rock’n’Roll), γνώριµα και αξέχαστα, αλλά και δικά του τραγούδια γραµµένα µέσα από πολλή αγάπη για την ροκ µουσική και µε την δική του σφραγίδα!

Νέο Φροντιστήριο

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς σε µια αξέχαστη βραδιά θα παρουσιάσουν όλες τις µεγάλες κι αγαπηµένες τους επιτυχίες. Θα ακούσουµε γνωστά αγαπηµένα δικά τους τραγούδια όπως τα «Ταξιδεύω το εγώ µου», «Θα πάρω φόρα», «Να σε δω να γελάς», «Μη µ’ αγγίζεις», «Ακόµα µια ζωή» αλλά και των φίλων τους που όλα αυτά τα χρόνια έχουν τραγουδήσει σε διάφορες πόλεις και φεστιβάλ της Ελλάδας και της Κύπρου, παρέα Έχοντας στο ενεργητικό αµέτρητες εµφανίσεις και συµµετοχές (η µοναδική συνεργασία µε τον Πάνο Κατσιµίχα τα τελευταία χρόνια. Είναι η στιγµή που οι παρέες συναντιούνται, είναι η στιγµή που τα όµορφα τραγούδια που µας ενώνουν και µας κάνουν να ονειρευόµαστε, είναι τα Κίτρινα Ποδήλατα που κάνουν στάση για ένα βράδυ στο Γυάλινο για να τραγουδήσουµε όλοι µαζί.

Νέο Φροντιστήριο

ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ

Ένα ταξίδι µε µουσικές, µελωδίες, νότες, εικόνες και συναι-σθήµατα. Αυθεντικοί, απλοί, παραδοσιακοί στην ελληνική καλή µουσική, αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και µεταδοτικοί. Από τα Group που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, µας προσκαλούν και αυτό το καλοκαίρι µε τραγούδια που έχουµε αγαπήσει, να µας ξυπνήσουν µνήµες, να µας συγκινήσουν αφού Eξ αρχής ”πάντρευαν” ηλεκτρικό ήχο µε τα Ελληνικά ακούσµατα και το µπουζούκι. Το live περιλαµβάνει γνωστές επιτυχίες της ελληνικής σκηνής µέχρι παλιότερα πασίγνωστα κ διαχρονικά τραγούδια. Από Γιώργο Σαµπάνη, Νίκο Βέρτη και Χρήστο Δάντη µέχρι Αντώνη Ρέµο, Βασίλη Καρρά, Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και παλιά παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια διασκευασµένα .

Νέο Φροντιστήριο

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Καθιερώθηκε από τα µεγαλύτερα ονόµατα της Ελληνικής µουσικής σκηνής. Αγαπήθηκε ως ο πλέον φιλόξενος για τον θεατή χώρο. Τόλµησε να φιλοξενήσει τις δηµοφιλέστερες διεθνείς παραστάσεις του παγκόσµιου στερεώµατος. Από το 1997 όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κατόρθωσε να καθιερωθεί ως µία από τις αρτιότερες µουσικές σκηνές της Αθήνας. Το άψογο σέρβις των θεατών ανεξαρτήτως της θέσης στην οποία βρίσκονταν ήταν από την πρώτη κιόλας µέρα που άνοιξε η αυλαία, το ζητούµενο της επιχείρησης. Και όχι µόνο. Τα τελειότερα µηχανήµατα σε ακουστική, φωτισµό και προβολή, εγκαταστάθηκαν στον χώρο, προκειµένου να µετατρέψουν το όποιο θέαµα σε… υπερθέαµα. Οι τεχνικές προδιαγραφές του θεάτρου αλλά και η συνέπεια λειτουργίας της επιχείρησης ήταν τα χαρακτηριστικά εκείνα που έκαναν τον χώρο ελκυστικό σε µεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες. Το ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ εµπιστεύθηκαν καλλιτέχνες που οι παραστάσεις τους έγιναν sold out ανά τον κόσµο όπως οι Tiger Lillies, οι Stars in Concert, το Balagan οι µάγοι που συµµετείχαν στα Art ‘n illusion Magic Festivals, το New Shanghai Circus και πολλοί άλλοι. Έτσι, το ποιοτικό θέαµα συνδυάζεται µε τις ιδανικότερες συνθήκες θέασης και τις απολαυστικότερες γευστικές προτάσεις, προσφέροντας µία ολοκληρωµένη πρόταση για διασκέδαση.

O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!