Ζωγράφου - Η ομάδα μας

Ζωγράφου – Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 2019-08-23T17:20:19+03:00

Διεύθυνση σπουδών

Νέο Φροντιστήριο
Παπαϊωάννου ΗλίαςΜαθηματικός

Παπαϊωάννου Ηλίας-Μαθηματικός

Διευθυντής Σπουδών στα παραρτήματα Ζωγράφου, Παλλήνη, Πανόρμου, Παγκράτι και Γκύζη. Καθηγητής Μαθηματικών με 30ετή εμπειρία σ’ όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μετεωρολογίας. Μέλος της συγγραφικής ομάδας για το φροντιστηριακό βιβλίο του Ομίλου ΝΕΟ των Μαθηματικών Προσανατολισμού Γ ‘ Λυκείου.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Βάκκας ΔημοσθένηςΦυσικός - Πληροφορικός

Βάκκας Δημοσθένης-Φυσικός-Πληροφορικός

Καθηγητής Φυσικής και Πληροφορικής με 35ετή εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και την Ραδιοηλεκτρολογία.

Νέο Φροντιστήριο
Βαγενά ΠέγκυΦιλόλογος

Βαγενά Πέγκυ-Φιλόλογος

Καθηγήτρια Αρχαίων Ελληνικών και Έκθεσης όλων των τάξεων καθώς και Λατινικών στη Β΄και Γ΄Λυκείου με 16ετή εμπειρία. Απόφοιτος του τμήματος Κλασσικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων στην Ειδική Αγωγή και τη Διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών.

Νέο Φροντιστήριο
Δεληκούρα ΒίκυΦιλόλογος

Δεληκούρα Βασιλική-Φιλόλογος

Καθηγήτρια φιλολογίας στο Νέο Ζωγράφου και Νέο Παγκρατίου, με 9ετή εμπειρία διδασκαλίας σε γυμνάσιο και λύκειο. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών ( σχολή ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών – τμήμα φιλολογίας). Κάτοχος  Πιστοποιητικού κατάρτισης με τίτλο « Εξειδίκευση στις αναπτυξιακές διαταραχές παιδιών και εφήβων (συμπτωματολογία – αξιολόγηση- παρέμβαση)»  και μαθησιακές δυσκολίες , παιδαγωγικό τμήμα ειδικής αγωγής, εργαστήριο νευροψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Νέο Φροντιστήριο
Ευθυμιάκου ΕυαγγελίαΦιλόλογος

Ευθυμιάκου Ευαγγελία-Φιλόλογος

Καθηγήτρια Φιλολογίας, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) του τμήματος Νεοελληνικής – Μεσαιωνικής Φιλολογίας με 10ετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές  Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και σε φοιτητές ΑΕΙ. Παράλληλα, διδασκαλία σε ενισχυτική αίθουσα στη Ριζάρειο Σχολή.

Νέο Φροντιστήριο
Κυπρή ΆνναΒιολόγος

Κυπρή Άννα-Βιολόγος

Καθηγήτρια Βιολογίας στο Νεο Φροντιστηριο με 20ετή εμπειρία. Απόφοιτος
του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο
Surrey στην Αγγλία και σεμινάρια στην κλινική μικροβιολογία και βαθμονόμηση μικροσκοπίων.

Νέο Φροντιστήριο
ΠΑΠΑΓΟΥΛΑ ΝΑΤΑΣΑΜαθηματικός

Παπαγούλα Νατάσα-Μαθηματικός

Καθηγήτρια Μαθηματικών με 30ετή εμπειρία διδασκαλίας στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στον τομέα «Πιθανότητες», « Παραστατική Στατιστική» και «Ανάλυση Δεδομένων». Πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών στα μαθηματικά και σε θέματα της θεωρίας  Galois στο Ε.ΚΕ.ΦΕ Δημόκριτος.
Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Μαθηματικών Προσανατολισμού Γ’ λυκείου του ομίλου ΝΕΟ.

Νέο Φροντιστήριο
Παπαδόπουλος ΓιώργοςΧημικός

Παπαδόπουλος Γιώργος-Χημικός

Καθηγητής Χημείας με 10ετή εμπειρία διδασκαλίας στη χημεία γυμνασίου και λυκείου.. Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στον τομέα «Οργανική Χημεία» και διδακτορικό στον τομέα «Οργανική Χημεία». Πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων και συνεδρίων και 6 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Νέο Φροντιστήριο
Παπαϊωάννου ΛευτέρηςΜαθηματικός

Παπαϊωάννου Λευτέρης-Μαθηματικός

Καθηγητής Μαθηματικών στον Φροντιστηριακό Όμιλο “Νέο”. Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην “Εφαρμοσμένη Στατιστική” του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων με θέμα  “Εισαγωγή στο Μαθηματικό Λογισμικό”  και “Διδακτική των Μαθηματικών”.

Νέο Φροντιστήριο
Ταπεινοπούλου ΚατερίναΠληροφορικός

Ταπεινοπούλου Κατερίνα-Πληροφορικός

Καθηγήτρια Πληροφορικής, με 10ετή εμπειρία διδασκαλίας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πληροφορικής Ιωαννίνων με Πτυχιακή εργασία στην Ιατρική Πληροφορική. Σεμινάρια στη κατάρτιση της Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Εμπειρία σε όλα τα Μαθήματα Πληροφορικής ΕΠΑΛ και Γενικού Λυκείου.

Νέο Φροντιστήριο
Φερεντίνος ΣπύροςΦιλόλογος

Φερεντίνος Σπύρος-Φιλόλογος

Καθηγητής Ιστορίας Προσανατολισμού σε μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου στο Νέο Φροντιστήριο, στα παραρτήματα Ζωγράφου , Αμπελοκήπων , Νέας Φιλαδέλφειας , Παλλήνης και Υμηττού κατά την περίοδο 2006-2018. Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας με αντικείμενο εξειδίκευσης  «Η πορεία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και των Ελληνοτουρκικών σχέσεων». Μέλος της συγγραφικής ομάδας για το φροντιστηριακό βιβλίο του Ομίλου ΝΕΟ της Ιστορίας Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου. Συμμετοχή στις απαντήσεις των θεμάτων της Ιστορίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Νέο Φροντιστήριο
Ψωρούλα ΧρύσαΟικονομολόγος

Ψωρούλα Χρύσα-Οικονομολόγος

Καθηγήτρια του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας της Γ’ Λυκείου με 14ετή εμπειρία καθώς και Καθηγήτρια Μαθημάτων ΕΠΑΛ. Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Σπουδές στο Project Management και στην Ειδική Αγωγή.

Λασκαράτος ΔημήτρηςΜαθηματικός

Λασκαράτος Δημήτρης-Μαθηματικός

Καθηγητής Μαθηματικών με 14ετή εμπειρία σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ καθώς και φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ειδικότητα στη Στατιστική.

Ευαγγελάτος ΚώσταςΦυσικός

Ευαγγελάτος Κώστας-Φυσικός

Καράλα ΜαρίαΦιλόλογος

Καράλα Μαρία-Φιλόλογος

Καθηγήτρια Φιλολογίας στο Νέο Φροντιστήριο με 4ετή φροντιστηριακή εμπειρία. Απόφοιτη κλασικού τομέα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική. Εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ζωγράφου (2016-2017). Κάτοχος ECDL και σεμιναρίου Ειδικής Αγωγής του ΕΚΠΑ.

Διοικητικό Προσωπικό

Νέο Φροντιστήριο
Χριστοδούλου Κωνσταντίνα

Χριστοδούλου Κωνσταντίνα-Υπεύθυνη Γραμματείας

Σπουδές στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μαθήτρια του Νέου φροντιστηρίου Ζωγράφου από το 2009 έως το 2012. Επανήλθε στην οικογένεια μας το 2015 στη θέση της Γραμματείας στο Νέο φροντιστήριο Παγκρατίου, ενώ από το 2017 είναι υπεύθυνη Γραμματείας στο Νέο φροντιστήριο Ζωγράφου.