Θερινα μαθήματα: Προετοιμασία για τις πανελλήνιες 

Θερινα μαθήματα: Προετοιμασία για τις πανελλήνιες 

Νέο Φροντιστήριο

Η προετοιμασία των μαθητών , που θα συμμετάσχουν στις  πανελλήνιες  Εξετάσεις του 2019 ,ξεκινά με τα θερινά μαθήματα από  τις 18 Ιούνιου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προαγωγικών ενδοσχολικών εξετάσεων και διαρκεί 6 εβδομάδες .

Οι μαθητές επιλέγουν το Επιστημονικό Πεδίο ,στα μαθήματα του οποίου θα εξεταστούν  και ακολουθούν στα φροντιστήρια μας ένα  εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας ,στο οποίο διδάσκεται ένα μεγάλο  μέρος της  εξεταστέας   ύλης.

# extra δωρεαν υπηρεσία :

Για οσους απο τους μαθητές δεν έχουν διαμορφωσει ακόμα σαφή άποψη για τις σπουδές που επιθυμούν να ακολουθήσουν, σε όλα τα εκπαιδευτήρια του ομίλου προσφέρεται δωρεάν το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων horizon ,το απόλυτο εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού!

Η παρακολούθηση  των θερινών μαθημάτων είναι απαραίτητη γιατί σε αυτό το χρονικό διάστημα:

# αναμένεται να καλυφθεί μεγάλο ποσοστό της ύλης

# να διαγνωστούν έγκαιρα τυχόν ελλείψεις

# να καλυφθούν κενά από προηγούμενες χρονιές

Σε κάθε περίπτωση :

#η θερινή προετοιμασία είναι αναπόσπαστο και σημαντικό μέρος της προετοιμασίας των Εξετάσεων

# η μεθοδική και οργανωμένη δουλειά κατά τη διάρκεια των θερινών μαθημάτων δίνει   το προβάδισμα στους μαθητές που την ακολουθούν  σε σχέση με τους υπολοιπους υποψηφίους

# αυξάνονται οι πιθανότητες  επίτευξης  των στόχων τους .

Τα μαθήματα της θερινής προετοιμασίας στο νέο φροντιστήριο διεξάγονται  καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και συνοδεύονται από Επαναληπτικά Διαγωνίσματα.

Τα μαθήματα συνεχίζονται από 29 Αυγούστου  παράλληλα με Επαναληπτικά Διαγωνίσματα στο σύνολο της διδαχθεισας  ύλης.

Βρείτε το εκπαιδευτήριο που σας εξυπηρετεί και ζητείστε να ενημερωθείτε αναλυτικά από τον υπεύθυνο του Νέου  φροντιστηρίου της περιοχής σας, για το πρόγραμμα σπουδών ,τα ανταγωνιστικά δίδακτρα και το ωρολόγιο πρόγραμμα!

2019-05-16T02:31:34+03:00